Naslovnica SPEKTAR Bivša savetnica za nacionalnu bezbednost: CIA I FBI su se mešali u...

Bivša savetnica za nacionalnu bezbednost: CIA I FBI su se mešali u izbore u SAD

Sada imamo, crno na belo, dokaze da se FBI mešao u izbore 2016. godine, a kada nisu uspeli da dovedu Hilari Klinton na vlast, pokušali su da unište Trampovu administraciju, ocenila je K. T. Mekfarland

Bivša zamenica savetnika za nacionalnu bezbednost SAD Ketlin Torija (K.T.) Mekfarland istakla je da će nakon uspeha 2020. godine, američke službe definitivno pokušati da nameste izbore u SAD i 2024. godine.

Mekfarland je bila zamenica savetnika za nacionalnu bezbednost SAD Majkla Flina u Trampovoj administraciji.

„Sada imamo, crno na belo, dokaze da se FBI mešao u izbore 2016. godine, a kada nisu uspeli da dovedu Hilari Klinton na vlast, pokušali su da unište Trampovu administraciju“, rekla je ona za „Foks biznis“.

Otvorite Telegram da primate izbor naših najboljih vesti

„Vratimo se u 2020. godinu. Tada se CIA umešala u izbore kada je 51 bivši obaveštajni agent potpisao netačnu tvrdnju da je laptop Hanter Bajden ruska dezinformacija. Tako da su se izvukli već dva puta i sigurno će to pokušati i u 2024. godini“.

Ona je podsetila da sada postoje čvrsti dokazi da su američke obaveštajne agencije i Ministarstvo pravde SAD pokušale da utiču na ishod pređašnjih američkih predsedničkih izbora, poput izveštaja specijalnog tužioca Džona Darama koji pokazuje da FBI nije imao konkretne dokaze na osnovu kojih bi pokrenuo istragu o navodnoj zaveri Trampovog izbornog štaba i Rusije za vreme izborne kampanje 2016. godine.

[adsenseyu1]

„Sada postoje čvrsti dokazi da su se američke obaveštajne agencije i Ministarstvo pravde SAD mešali u izbore. Te pojedince sada sigurno plaši ideja da bi na vlast mogao da dođe republikanski predsednik koji bi ih sa republikanskim generalnim tužiocem istraživao i optužio za sve zločine koje su počinili prethodnih osam godina“, rekla je ona i dodala da se na taj način ruši Ustav SAD i izdaju američki građani.

Podsećamo, kako je nedavno izvestio „Volstrit džornal“ pozivajući se na izveštaj Odbora Predstavničkog doma američkog Kongresa, Bajdenov dolazak na vlast u novembru 2020. godine pomogli su ne samo bivši obaveštajci, već i aktivni operativci CIA.

U izveštaju je detaljno opisano poreklo pisma iz oktobra 2020. godine o laptopu predsednikovog sina Hantera Bajdena. List podseća na ranije otkriće da je Bajdenov tim za kampanju pomogao da se sastavi izjava 51 bivšeg američkog špijuna koji su tvrdili da laptop ima „sve klasične karakteristike ruske obaveštajne operacije“.

[adsenseyu4]

To pismo je demokratama, novinarima i kompanijama u čijem su vlasništvu društvene mreže pružilo izgovor da odbace i cenzurišu dokaze o Hanterovoj trgovini uticajem, čime je uklonjena prepreka za izbornu pobedu njegovog oca.

(RT)

Pratite naše najbolje vesti na Vkontakte