AMERIKANCI U PANICI ZBOG RUSKOG PROJEKTA „KOSMOSFERA“: Putin upotrebio vanzemaljsku tehnologiju u Siriji

nbkfdsjncx ldsx

Teoretičari zavera veruju da je Putin u Siriji upotrebio i testirao napredno oružje za čiju tehnologiju su zaslužne vanzemaljske vrste.

Prema rečima dr Prestona Džejmsa, Putinova intervencija u Siriji je pružila ruskoj vojsci priliku da testira oružane sisteme razvijene pri tajnim projektima sa vanzemaljcima.

Preston navodi da Rusi sada poseduju čitav niz visoko tehnološkog oružja koje je zasnovano na vanzemaljskoj tehnologiji. Neka od tih oružja uključuju i supersonična torpeda zasnovana na naprednoj vanzemaljskoj interdimenzionalnoj tehnologiji sakrivanja. Zanimljivo je da ta oružja trenutno niko drugi na svetu nema osim Rusa.

Projektili deluju kao sistemi „košnice“ koji mogu da se rašire, regrupišu i ponovo pronađu metu usred leta. Oni takođe mogu da sprovode složene manevre letenja.

Preston je takođe naveo da su Rusi razvili nevidljive avione opremljene vazemaljskom tehnologijom.

Teoretičar zavera Majkl Sala je istakao da se Prestonova analiza poklapa sa izveštajima koje je o vanzemaljskom programu objavio Kori Gud.

Gud je u nekoliko navrata naveo da vrhovne vojne sile sarađuju sa vanzemaljcima kada su u pitanju tajni vojni svemirski programi.

Prema njegovim rečima, ruski program sa vanzemaljcima se naziva Kosmosfera.

On je takođe naveo da i vlada SAD sarađuje sa vanzemaljcima u sklopu projekta Interplanetarni korporativni konglomerat (ICC).

Pojavila se i senzacionalna tvrdnja da je Pentagon potrošio 8,5 triliona dolara iz crnog fonda na svemirski brod koji je lansiran u svemir u sklopu tog programa.

Slično tome, Putin je postigao sporazume sa vanzemaljskim vrstama u sklopu programa Kosmosfera.

Putin je obnovio sporazum Rusije sa neimenovanom vanzemaljskom vrstom tokom sastanka održanog u martu 2015. godine. Tokom sastanka, vanzemaljci su obećali Rusima pristup naprednoj tehnologiji kako bi podržali intervenciju te države u Siriji.

Teoretičari zavera smatraju da se globalna elita udružila sa vanzemaljcima zbog pohlepe. Elita suzbija informacije o kontaktu sa vanzemaljcima i dostupnosti njihove tehnologije.

Međutim, i vanzemaljci koriste pohlepu vladajuće elite. Oni nameravaju da zauzmu svet do 2030. godine, navode teoretičari zavera. Oni naveliko integrišu čovekolike vanzemaljske hibride u naše društvo kako bi ostvarili taj plan.

Razlog zašto vanzemaljci još uvek nisu zauzeli Zemlju jeste taj što nisu dobili dozvolu od drugih vanzemaljskih vrsta.

Smatra se da su upravo Rusi potpisali sporazum sa miroljubivom rasom vanzemaljaca i da ih ona snabdeva naprednim oružanim sistemima koje niko drugi ne može da proizvede.

Webtribune.rs