Naslovnica U FOKUSU

Čečenski lider Ramzan Kadirov na svom nalogu na Telegramu objavio je snimak koji prikazuje trenutnu situaciju na terenu u pravcu Severska.

„Pripadnici specijalaca ‘Ahmat’, zajedno sa ORB-om i savezničkim snagama, polako čiste teritoriju od banderovskih glodara. Uskoro je jesen. Polja treba posejati, a ove štetočine svojim rupama kvare zemlju. Ne rade sami i ne daju drugima. Ili bolje rečeno, nisu. Sada su postali đubrivo“, napisao je Kadirov uz video-snimak.

Dodao je da je algoritam neprijateljskih dejstava dosledan i da je više nego predvidljiv.

„Na scenu stupaju naši hrabri artiljerci. Oni momentalno sipaju olovnu kišu na glave nacista, poništavajući svaku priliku za bekstvo“, istakao je.

„Neki izlaze podignutih ruku, neki prvo izvlače noge… U poslednjem slučaju koristi se stara, ali izuzetno efikasna metoda. Posle par preciznih pogodaka ‘upaljača’, Banderini gube živce, a istog trenutka se razbeže kao bubašvabe od upaljenog svetla“, zaključio je Kadirov.

Važno obaveštenje – Naše najbolje autorske vesti objavljujemo samo na socijalnoj mreži Vkontakte . Na našim nalozima na ostalim socijalnim mrežama ne objavljujemo naše autorske vesti. Takođe nas nađite i na Telegramu. Budite u toku, pratite nas.

Naš VKontakte kanalhttps://vk.com/id718919389   Naš Telegram kanal – https://t.me/webtribune

(b92)