Naslovnica ŽIVOT 10 razloga zbog kojih muškarci ostavljaju žene

10 razloga zbog kojih muškarci ostavljaju žene

bfdjh38dz

[adsenseyu2]

Često se dešavaju situacije da imate osećaj potpune sreće u vezi, a već sledećeg dana on je nestao, a vi rešavate zagonetku šta se zapravo desilo. Ovo su najčešći razlozi zbog kojih odlaze.

1. Hteli ste da ga promenite

U početku je uvek sve idilično i sve vam se na njemu dopada, ali vremenom uviđate neke stvari koje vam se i ne sviđaju. Onda počinju i neke sitnice da vam svetaju i za sve to mu prigovarate. Dok vi pokušavate njega da promenite on će vas lako zameniti drugom koja mu neće gunđati jer to je ono što nijedan muškarac ne podnosi.

2. Često odbijate seks

Normalno je da niste uvek raspoloženi za to, ali česta odbijanja uz neke standardne izgovore poput „boli me glava“ brzo će i njemu ubiti želju da vodi ljubav sa vama, ali za sva vremena.

[adsenseyu4]

3. Ne dajete mu slobodu

Oni vole da imaju dozu slobode, malo svog lufta, ne da bi švrljao okolo i flertovao sa drugima, nego samo svoj lični prostor. Ukoliko oseti da ga gušite sa svih strana osetiće pritisak i želeće da pobegne od vas.

4. Uplašili ste ga

Niste ga vi doslovno uplašili, ali on se jednostavno plaši vezivanja. Nije mali broj ovakvih mušaraca. Često uđu u vezu ne razmišljajući, a kada osete da se zaljubljuju u devojku onda se povlače jer se vezivanja boje.

[adsenseyu6]

5. „Oženi me“

Morate znati da balansirate u vezi i da uvidite jasno svoje i njegove želje i planove. Ako vidite da on još uvek nema te planove niti želi to u skorijoj budućnosti, to ne znači da ne želi vas da oženi, možda samo to ne želi sada. U svakom slučaju, u takvoj situaciji ako ga budete pritiskali time postići ćete smao kontra efekat. Ako brak želite uskoro onda je bolje da svako krene svojim putem, jer u vezi treba oboje da budu srećni.

6. Uvek ste dostupni

Iako ste uveliko u vezi i tada se ne treba odricati svog ličnog života i navika. Ako ste uvek tu i čekate smao njega i njegov poziv neće mu biti naročito zanimljivo.

7. Niste „ona prava“

Isto kao i žene, i oni tragaju za onom pravom. Ako smatra i kaže vam da to ne oseća onda znajte da je sigurno tako, ali u tom slučaju nije ni on za vas. Glavu gore i gurajte dalje.

[adsenseyu1]

8. Ne posvećujete mu dovoljno pažnje

Iako neki ne žele to da priznaju, oni vole kada brinete o njima. Oni obožavaju te znake pažnje, kada ih iznenadite večerom, opeglate mu košulju. Ukoliko vidi da ga zanemarujete neće ni osećati potrebu za vama

9. Zvocanje

Konstantna prigovaranja i gunđanja se nikome ne bi dopala. To je nabijanje nepotrebne tenzije. To je jedna od stvari koja svakom muškarcu najteže pada.

10. Ljubomora

Umerena doza „zdrave“ ljubomore nije na odmet, ali sve dok ne pređe granice. Samim tim on vidi da mu vi ništa ne verujete, a ako nema poverenja u vezi nema ni smisla ostati u takvom odnosu. Tada će zaista i poželeti da nađe drugu.

(Srbija danas)[adsenseyu5][adsenseyu5]