Naslovnica IZA OGLEDALA Zažalićete za 6 meseci: Katasonov otkrio šta treba da kupite što pre!

Zažalićete za 6 meseci: Katasonov otkrio šta treba da kupite što pre!

Stanje u globalnoj ekonomiji je veoma, veoma alarmantno. Ovo je izjavio poznati ruski ekonomista, Valentin Katasonov, za „Jutjub“ kanal „Aurora“.

Prema njegovim rečima, s obzirom na ogroman talas inflacije koji počinje da raste u SAD, kao i na pregrevanje američke berze i nemogućnost Federalnih rezervi da povećaju ključnu stopu, kolaps najveće ekonomije na planeti bi mogao da počne bukvalno svakog trenutka. Za ovo, kako je primetio stručnjak, nedostaje samo jedan, ne baš veliki, okidač.

U tom svojstvu, kako je objasnio Katasonov, sve može da deluje, pa i početak novog talasa pandemije.

Uprkos činjenici da je prilično teško predvideti početak kolapsa, jedno je već jasno – kao rezultat predstojeće krize, dolar će izgubiti status univerzalnog merila vrednosti i neko vreme će vladati haos u svetu u vezi sa ovim događajem.

Međutim, kako ekspert predviđa, zlato će za nekoliko meseci definitivno zauzeti mesto glavne svetske monetarne jedinice. Stručnjak je Rusima savetovao da što pre nabave ovaj plemeniti metal.

Ne može se isključiti, da će za samo šest meseci svet biti u akutnoj fazi krize, i tada će cena zlata veoma snažno porasti.

Webtribune.rs

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

[adsenseyu4]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social