Naslovnica ŽIVOT Zapamtite ovo, 100 puta efikasnija od hemoterapije: Čudesna biljka ubija ćelije raka...

Zapamtite ovo, 100 puta efikasnija od hemoterapije: Čudesna biljka ubija ćelije raka za 48 sati

[adsenseyu2]

maslacak

[adsenseyu3]

Čaj od maslačka deluje na ćelije raka, tako što se dezintegrišu u roku od 48 sati a da pritom zdrave ćelije ne budu napadnute.

Ova biljka je zanemarena, ali ima mnoga lekovita svojstva i sve što treba da uradite je da je uberete sa čistih polja daleko od saobraćaja.

Dok su naše bake znale da sirup od maslačka sadrži mnoge lekovite materije, danas se zna da koren maslačka može pomoći obolelima od raka.

Naučnici su otkrili da koren ove biljke radi „bolje“ nego hemoterapija jer ubija samo ćelije raka.

[stextbox id=“alert“ shadow=“false“ bcolor=“FF4B14″]Pored toga ima diuretičko svojstvo, stimuliše lučenje žuči, čisti jetru, pomaže kod alergije i smanjuje holesterol. Ona sadrži veoma važne vitamine i minerale kao što su vitamin B6, tiamin, riboflavin, vitamin C, gvožđe, kalcijum, kalijum, folnu kiselinu i magnezijum.[/stextbox]

Univerzitet Vindzor u Kanadi sproveo je istraživanja na Katedri za hemiju i biohemiju, a rezultati su dali novu nadu pacijentima sa karcinomom.

[adsenseyu1]

Otkriveno je da koren maslačka efektivno „ubija“ ćelije pogođene rakom bez štetnih uticaja na druge ćelije u telu.

Prema istraživanju maslačak deluje na kancerogene ćelije, tako što se raspadnu za 48 sati, a za to vreme nijedna zdrava ćelija neće biti ponovo inficirana.

Zaključeno je da se kontinuiranim lečenjem korenom maslačka mogu uništiti većina ćelije raka obolelih i zbog ovih neočekivanih rezultata tim istraživača je dobio dodatnu podršku da nastavi istraživanje ove čudesne biljke.

Džon di Karlo, koji ima  72 godine se lično uverio u lekovitost maslačka, dok se bezuspešno lečio pune 3 godine.

Kao alternativu pio je čaj od korena maslačka i nakon samo četiri meseca ovaj čovek je doživeo potpuno povlačenje bolesti.

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]