Senzacionalna prevara decenije: Isplivali dokazi da je Džastin Biber žensko – VIDEO

fgcdsgh873dhg

Konačno se pojavio snimak koji su svi očekivali. Bilo je mnogo priča i insinuacija da je Džastin Biber u stvari žensko, a sada su stigli i dokazi.

Forenzički dokazi da Džastin jeste žena su sada dospeli u javnost, a i vi se možete uveriti u to tako što ćete pogledati snimak.

Jutjub je već u više navrata skinuo snimke koji to dokazuju.

Savetujemo da priložene video snimke snimite na hard disk jer verujemo da će i ovi snimci ubrzo biti uklonjeni.

Prava istina će se uskoro razotkriti i biće to ogroman događaj u zabavnoj industriji. Biber je definitivno devojčica i varalica, koja je zavarala mnoge mlade devojke širom sveta.

Kao osoba koja je promenila pol, a što je sada otkriveno, ona uopšte nije ponosna na to. Zašto? Zašto se ona još uvek trudi da sakrije svoju pravu prirodu?

Šta će se sada desiti sa milionima jadnih, lakovernih tinejdžerki koje su naprosto zaljubljene u Bibera i obožavaju ga kao Boga?

Mnoge od njih će biti užasnute i razočarane, ako ne i iztraumirane pravom istinom. Kako je Džastin Biber, devojčica, uspela da postane MUŠKA pop zvezda?

Prema agendi Iluminata, transseksualci se sada guraju u prvi plan, kako u sportu, tako i u politici i zabavnom svetu.

Tako takođe postoje naučni i forenzički dokazi da je Serena Vilijams  u stvari muškarac, koji se odlučio na transseksualni način života.

Iako možda nije ugodno razmišljati o svemu ovome, istina je istina. Možete li da podnesete istinu?

Webtribune.rs

https://www.youtube.com/watch?v=Pl_v7-BLBXw

https://www.youtube.com/watch?v=XwrP1zHC5Eo