Naslovnica SPEKTAR Zapad špijunirao ruske bombardere i ostao šokiran: Ovo prkosi zakonima geometrije

Zapad špijunirao ruske bombardere i ostao šokiran: Ovo prkosi zakonima geometrije

Zapadna korporacija SATIM Inc. je pronicljivo otkrila anomalne transformacije u SAR potpisima bombardera TU-95 i TU-160.

Oni su to učinili koristeći Umbra SAR snimke dobijene iz vojne baze Engels-2 u Rusiji.

Šta je UMBRA?

Umbra je sazvežđe malih satelita dizajniranih da marljivo prikupljaju složene podatke sa površine Zemlje. Oni koriste revolucionarni mehanizam radara sa sintetičkim otvorom, naprednu tehnologiju, koja im daje mogućnost da snimaju slike bez uticaja vremenskih uslova na ciljanom geografskom lokalitetu.

Refleksije signala, koje se susreću tokom ispitivanja, manifestuju karakteristike koje nisu u skladu sa poznatom geometrijskom strukturom i sastavom materijala svojstvenom avionu.

Na Telegramu bez cenzure – Izbor naših najboljih vesti  https://t.me/webtribune

Ova abnormalnost može ukazivati na nove tehnike kamuflaže, uvedene sa glavnim ciljem zaštite vazdušnih letelica od neprocenjive vrednosti od potencijalne pretnje udara dronova.

[adsenseyu1]

Ključna za ruske strateške odbrambene operacije je vazduhoplovna baza Engels-2, koja služi kao domaćin značajnog skupa ogromne nacionalne flote strateških bombardera dugog dometa.

U prošlosti su otkriveni dokazi koji upućuju na usaglašene napore Rusa da prikriju prave razmere različitih objekata. Pretpostavlja se da takvi pedantni napori mogu imati dvostruke svrhe: prvo da deluju kao efikasno sredstvo odvraćanja od napada koje izvode bespilotne letelice, i drugo, da uspešno izbegnu raketne sisteme koji su opremljeni sofisticiranim kamerama za prepoznavanje ciljeva.

 

[adsenseyu4]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social