Naslovnica SPEKTAR Velika uzbuna u Nemačkoj: Kako su se Rusi dočepali snimka- „Ruski KGB“...

Velika uzbuna u Nemačkoj: Kako su se Rusi dočepali snimka- „Ruski KGB“ u srcu Bundesvera?!

U Nemačkoj je izbila velika uzbuna kada su Rusi objavili snimak razgovora četvorice visokih nemačkih oficira o planiranju uništenja Krimskog mosta i potrebnoj količini krstarećih raketa Taurus za tu svrhu.

Nemačke vlasti su prvo negirale, a zatim ćutale neko vreme, ali pošto nije uspela teorija da su snimci montirani, odlučeno je da se pokrene istraga.

Portparol nemačkog Ministarstva odbrane izjavio je da je u toku istraga kako bi se utvrdilo da li su komunikacije unutar vazduhoplovnih snaga zaista bile ugrožene, i da je mobilisana Vojna kontraobaveštajna služba (BAMAD) da odgovori na ova dešavanja.

Objavljivanje snimka ukazuje samo na to da je ruska vojna obaveštajna služba uspela da napravi prodor u srce Bundesvera.

Rusima je uspelo da prisluškuju razgovore visokih oficira Bundesvera o krstarećim raketama Taurus i planovima za napad na Krimski most.

Ovaj snimak je poslat kao upozorenje u trenutku kada Britanci vrše pritisak na Olafa Šolca da, uprkos dveju odluka Bundestaga, isporuči krstareće rakete Taurus dometa od 500 km Ukrajini.

Snimak predstavlja samo upozorenje, i deo serije snimaka kojima se pokušava zaustaviti nemačka isporuka ovih raketa, odnosno da se javnost Nemačke podstakne da vrši pritisak na kancelara Šolca da, uprkos drugom pritisku, isporuči krstareće rakete Taurus Kijevu.

(Mediji)

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

[adsenseyu4]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social