Naslovnica SPEKTAR Uskoro konačni rasplet: Sve je spremno – 200.000 Rusa ulazi na front

Uskoro konačni rasplet: Sve je spremno – 200.000 Rusa ulazi na front

Rusija je formirala rezervni front, koji broji oko dve stotine hiljada ljudi, opremljen savremenom opremom i naoružanjem. Ovo je izjavio vojni ekspert Konstantin Sivkov.

Prema rečima stručnjaka, ova grupa nije uvedena na teritoriju bivše Ukrajine i nalazi se u pozadini. Može se koristiti za operacije na liniji fronta za poraz ukrajinskih oružanih snaga.

„Sada se u pozadini nalazi koncentracija snaga, prema procenama zapadnih izvora, od 100 do 200 hiljada ljudi, koji se čak ne nalaze na teritoriji Ukrajine, bivše Ukrajine, u zoni borbenih dejstava. Oni se nalaze na staroj teritoriji Rusije.

Prema drugim informacijama, tačniji broj se navodi kao 150 hiljada ljudi. Sve ovo ukazuje na to da Rusija ima, da govorimo jezikom Velikog Otadžbinskog rata, tri potpuna fronta. Dva fronta se bore na teritoriji Ukrajine u zoni borbenih dejstava, i ti frontovi nisu u potpunosti aktivirani.

Na Telegramu bez cenzure – Izbor naših najboljih vesti  https://t.me/webtribune

Plus još jedan, kako su govorili u sovjetskom vremenu, rezervni front. Potpuno, sa 200 hiljada ljudi, opremljen vojnom tehnikom u punom obimu. Zapad kaže: „Na frontu se koriste zastareli tenkovi, a Rusija proizvodi mnogo novih tenkova, gde su ti tenkovi?“.

Oni su tamo- na ovom rezervnom frontu. Drugim rečima, kako bi se izvela operacija sa ciljem uništenja ukrajinskih oružanih snaga u vrlo kratkom roku – Rusija ima više nego dovoljno opcija“, zaključio je Sivkov.

Webtribune.rs

[adsenseyu4]

[adsenseyu1]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social