UDARNA VEST: Vučić i Đilas imaju zajedničku firmu – Sve ono što nikad niste čuli – VIDEO

Narodni poslanik u Skupštini Srbije Srđan Nogo rekao je da postoje „razne kombinacije „ između sadašnje vlasti i opozicije i izneo podatak da „najbliži saradnici Aleksandra Vučića i Dragana Đilasa imaju zajedničku firmu.“

Nogo je gostujući u emisiji „Nedelja ponedeljkom“ u produkciji HelmCasta  kazao da je „rak rana srpskog društva pravosuđe“ i da „samo kada se uvede red u tu sferu društva , Srbija će moći dalje“.

„Spreman sam glavom da garantujem da bih za godinu dana uveo red u pravosuđe, a smatram da 90 odsto sudija i tužilaca treba skloniti. I ovi koji rade po zakonu, ako štite ove što ne rade po zakonu i ćute i oni su saučesnici. Prema nekim grubim procenama trebalo bi procesuirati oko 4000 sudija i tužilaca“, kazao je Nogo.

On je kazao da je njegova politička agenda „ da ovi odu ,a da se oni ne vrate“.

„Dosta je i Kurte i Murte. Oni su svi po meni jedna ekipa i oni moraju da odu u zaborav. Niti će , po mom mišljenju još dugo Vučić biti na vlasti, niti će Dragan Đilas doći na vlast, uveren sam u to. Te realnosti treba da budu svesni i građani Srbije, ali i Vučić i Đilas“, rekao je Nogo.

Nogo je  ocenio da „Srbiji preti ozbiljna opasnost od migranata“ i dodao da je na to upozoravao i ranije.

„Ukoliko neko ovde želi da naseli milion migranata, šta ćemo mi da radimo. Zamislite situaciju da ih je došlo milion  i koliko je među njima boraca islamske države, a sigurno je veliki broj. Ti ljudi nemaju šta da izgube, pakao su prošli. On i da pogine nema šta da izgubi. Drugo, on šta god da uradi, ne može krivično da odgovara . Pretpostavka da neko krivično odgovara , jeste da imate njegov identitet. Oni svi kada dođu nemaju identitet i svi izmisle ime i godinu , kažu iz koje su zemlje. Prvo što morate da uradite , ako izvrši krivično delo je da utvrdite njegov identitet, toj zemlji iz koje on dolazi da pošaljete dopis i tražite da li tamo postoji takvo lice ili ne. Zamislite u Siriji koja je u ratu gde su izgorele knjige , kako ćete da dobijete taj podatak. Nikako i nikada. Znači vi ne možete protiv tog lica da vodite krivični postupak. A zamislite da ih bude na hiljade“, kazao je Nogo i dodao da „ne treba zaboraviti da izlaze podaci da je naše oružje prodavano u te zemlje i da je to ozbiljan problem s kojim ćemo se suočiti“.

O ovim  i mnogim drugim temama , kao i o zdravlju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, o vezama vlasti i opozicije, trgovini oružjem , za koje tvrdi da je „šira priča od one koja se servira javnosti“ Nogo je govorio u emisiji „Nedelja ponedeljkom“.

Autori i voditelji Olivera Milivojčević i Marko Stolica.

(Helmcast)