UDAR IZ MOSKVE: Ruska vlada priprema izveštaj koji će dokazati da zapadne vlade porobljavaju čovečanstvo vakcinama

vbekfudh

Insajder iz ruskog ministarstva zdravlja je otkrio da se priprema eksplozivni izveštaj koji će se predstaviti Kremlju u utorak a koji će otkriti da vlada SAD zataškava pravu istinu o vakcinaciji i njenim katastrofalnim posledicama po čitav svet.

Smatra se da je predsednik Putin lično zahtevao ovaj izveštaj. Sigurno je da ne veruje američkom programu vakcinacije i da želi da se istraži prava istina o farmaceutskim kompanijama i njihovim vakcinama.

Prema navodima insajdera iz ministarstva zdravlja, izveštaj potvrđuje sumnje predsednika Putina. Postoji velik konflikt interesa između vladinih agencija koje regulišu vakcine i korporacija koje odobravaju i primenjuju vakcine.

Ova istraga, koja uključuje međunarodno poznate naučnike i vodeće medicinske stručnjake, nije samo korumpirana kampanja ocrnjivanja za novac.

Zapravo, ako se uzme u obzir da su mnogi vodeći lekari i naučnici koji su se usudili da govore o nametnutim vakcinacijama umrli pod misterioznim okolnostima u SAD, ovim ljudima treba čestitati na njihovoj hrabrosti.

Navodi se da će izveštaj pokazati da je situacija u SAD povodom vakcinacije u stvari „zločinački reket“ i da su obrazovne i naučne institucije motivisane pohlepom.

Nedavna studija sa Univerziteta u Bristolu koja je pokazala da su dijetalni sokovi zdraviji od vode (studiju je tajno finansirala kompanija Coca Cola) je pravi dokaz apsurdnosti naučnih istraživanja na Zapadu.

No, prema izveštaju, zapadne vlasti sarađuju sa korporacijama koristeći pohlepne naučnike i obrazovne institucije kao alat za prikrivanje istine od javnosti.

Webtribine.rs