Naslovnica ŽIVOT TEST: Koji put odaberete, tim putem ćete ići A EVO ŠTA TO...

TEST: Koji put odaberete, tim putem ćete ići A EVO ŠTA TO ZNAČI

gfh45zuztsd34trezre

Odaberite jedan prolaz. To je put koji želite slediti u nastavku svog života. Možda vam može pomoći u razjašnjavanju šta trebate preduzeti da biste tim putem i krenuli.

1. Vaš put je put oslobađanja.

Vi ste osoba kojoj treba mnogo prostora, želite slobodu kako biste stvari odrađivali na svoj način. Preferirate životne puteve koje ste sami raskrčili i napravili, a uvek imate više opcija. Nikada ne želite biti sputavani i ograničeni. Vrlo ste nezavisni, ponekad i buntovni, ali ne volite sukobe s drugima. Radije ćete se mirno odupreti. Ne volite žurbu, volite vreme za uživanje u životu. Ponekada ste čak i prezauzeti hedonizmom.

[adsenseyu1]

2. Vaš put je put privatnosti.

Volite putovati sami, razmišljati, analizirati, donositi zaključke. Težite ugodnom životnom putu u kojemu ima mesta samo za jednog. Naravno, otvoreni ste i za druge ljude, ali vam je na prvom mestu posvećenost sebi i svojim ciljevima.

Originalni ste i pronicljivi, svet gledate na poseban način. Često i drugi imaju koristi od vaših savjeta i razmišljanja. Može se reći da ste usamljenik, ali kada to želite vrlo ste dobro povezani s ljudima i imate mnogo razumevanja za druge.

3. Vaš put je živopisan.

Vi ste veoma privlačna i angažovana osoba i želite sve isprobati. Vaš san je da vam život bude ispunjen bojama, uzbuđenjima i lepotom… Za vas je čar života put, a ne destinacija. Radoznali ste i uvek želite saznati više. Uvek započinjete prvi razgovor i imate mnogo pitanja. Duhoviti ste i sa izraženom inteligencijom i ljudi se uvek smeju u vašem društvu.

4. Vaš put je uzbudljiv.

Uvek idete napred u životu, čak i ako ulazite u nepoznato. Ne marite za posledice, njima se bavite kasnije. Vi težite nepredvidivosti u životu, možda čak i stvarima koje bi druge zastrašile.

Privlači vas sve što je nepoznato, volite prkositi pravilima i često ste nemarni. Uglavnom vas prati sreća. Spontani ste i neprestano tragate za novim uzbuđenjima – želite iskoristiti vreme koje vam je dato na dar.

5. Vaš put je put stabilnosti.

Vi ste u večnoj potrazi za mirom i niste prezahtevni. Vrlo ste sadržajna osoba, ali ponekad se jednostavno ne želite potruditi. Za vas je savršen život onaj bez velikih briga i opterećenja, siguran i ugodan.

[adsenseyu1]

Volite znati u što se upuštate i kad god je to moguće odabirete lakše izbore. Život je dovoljno težak da biste se vi bavili teškim odlukama i situacijama.

Stabilni ste i znate podržati okolinu. Poznati ste po svojoj doslednosti.

6. Vaš put je put tišine.

Cenite samoću u svim područjima života. Može proće dugo vremena, a da vi ni ne osetite da ste bili sami. Volite mir i tišinu.

Želite upiti sve lepo iz prirode i života, tražite značaj u svemu što vas okružuje. Ne volite gužvu, ali volite ljude. Cenite autentične odnose i duboke, smislene razgovore.

Podelite ovaj zabavan test i s drugima.

(atma.hr)

[adsenseyu5][adsenseyu5]