STRAVIČNI PROGRAM KONTROLE UMA: Mega zvezda Keti Peri se srušila na bini izgovarajući nepovezane rečenice – VIDEO

peri

Pojavio se snimak Keti Peri koja se ruši i vuku je sa bine nakon nepovezane dreke, a insajderi upozoravaju da je ona poslednja poznata ličnost koju kontrolišu Iluminati a koja je pretprela javni nervni slom.

Tokom izvođenja njenog ranijeg hita I Kissed A Girl uživo, Keti Peri je zakovrnula očima i počela da ispušta čudne, grlene zvuke pre nego što se srušila i odvučena sa bine od strane člana njenog obezbeđenja.

Drugi video objavljen ove nedelje takođe se raširio društvenim mrežama nakon što je ova pop zveza pokazala znakove tipične podeljenje ličnosti koja je pod kontrolom uma “Monarh“, objašnjavajući da je ona odsekla kosu da “više ne bi izgledala kao Keti Peri.“

Tokom intervjua, Perijeva, čije je pravo ime Ketrin Hadson, rasplakala se dok je opisivala unutrašnje konflikte između njenih Keti Peri i Ketrin Hadson ličnosti.

Keti Peri je ideal moderne pop zvezde – mlada, lepa, kontroverzna i potpuno pod kontrolom muzičke industrije Iluminata – tako da ne čudi što su njena muzika i video spotovi potpuno prožeti simbologijom Iluminata.

Perijeva se javno otvorila Iluminatima 2014. godine, paradirajući i moleći da se pridruži tom tajnom društvu.

“Slušajte,“ izjavila je ona za Rolling Stone, “ako Iluminati postoje, ja bih želela da budem pozvana! Vidim sve te stvari, i u fazonu sam, hajde, pustite me unutra! Želim da budem u klubu!“

Ubrzajmo naredne tri godine, i Keti Peri je praktično testo za igru Iluminata. Ona je na vrhu programa elite već godinama, i završila je predaju svoje duše industriji.

Ostale zvezde koje su pretrpele slične nuspojave u poslednjih nekoliko godina su Amanda Bajns, Britni Spirs, koja je prtrpela veliki nervni slom 2007. godine – i takođe je odsekla svoju kosu – i Kanje Vest, koji tvrdi da mu je um izbrisan nakon što je izjavio da podržava Donalda Trampa.

Kako prenosi Vice, Monarh kontrola uma je praksa Iluminata koju naširoko koriste Walt Disney korporacija i Teen Nick da monetizuju i seksualizuju mlade starlete.

Navodno je u ovom svom sadašnjem obliku razvijena u CIA da savlada američke državljane, Monarh kontrolu uma koristi Holivudski industrijski kompleks za mikro upravljanje dečijim zvedama.

Žrtve Monarh kontrole uma se zovu mačići, a direktori i menadžeri koji ih kontrolišu su poznati kao dreseri.

Dreseri uzmu napredno mače, kao što je Amanda Bajns, i podvrgnu ga psihičkom i seksualnom zlostavljanju dok se njegova ličnost ne prelomi i ne odvoji kao Horkruks, čineći ga bespogovornim i poslušnim.

Dreseri zatim zaključe zlostavljanje nekim čudnim letnjim kaznenim kampom gde mače gleda Čarobnjaka iz Oza iznova i iznova sve dok mu podčinjavanje njegovim dreserima ne pruži istinsku sreću.

Nakon što napuni 18 godina, dreseri ponove ove korake da je trasformišu iz izvođača kojim se može upravljati u profitabilni objekat fantazije.

Obično – i prilično šokantno – ovo se odvija bez problema. Međutim, u nekim slučajevima mladi izvođač ne može da podnese zbunjujući prelaz iz tinejdž zvezde u devojku sa naslovne strane muškog magazina, i počinje da se kvari kao robot koji je ona u suštini i postala.

Ovo, naravno, podseća na nervni slom Britni Spirs iz 2007. godine.

Webtribune.rs