ŠOKANTNA PRIČA: Kajem se što sam promenila pol – Šta sada da radim? – Zapanjujuća transformacija – VIDEO

Žena koja je u  44 godini života odlučila da postane transrodni muškarac, otkrila je kako se „ izuzetno kaje“ zbog svoje odluke i sada „prelazi“ da živi kao žena ponovo.

Žena iz Velike Britanije, poznatija kao Debi, izjavila je kako oseća da je hirurškim zahvatom „oskrnavila“ telo sa kakvim se rodila.

Debi, rođena kao žensko, shvatila je da želi da bude transrodna osoba nakon što je odgledala epizodu televizijske emisije Kilroj iz 90-ih, u kojoj je voditelj Robert Kilroj-Silk razgovarao sa transrodnim osobama:

 „Slučajno sam uključila televizor u pravo vreme. Kilroj je bio na programu i razgovarao je sa ženama koje su promenile pol i to je bio Eureka trenutak.

„Pomislila sam: „To sam ja, ovo moram da uradim“.

Debi, koja kaže da je bila seksualno zlostavljana kao dete, počela je da uzima testosteron i fotografije iz njene trogodišnje tranzicije jasno je prikazuju kao muškarca. 

Sada, u svojim ranim šezdesetim, kaže da je mislila da će postati druga osoba ako postane muškarac, govoreći: „Mislila sam da bih postala prihvaćena u svetu“.

Nakon što je obavila hirurški zahvat i postala muškarac, uključujući nadogradnju penisa napravljenog od kože na podlaktici, Debi je živela kao muškarac Li 17 godina, nastavljajući da uzima testosteron i gajeći bradu.

Sada je u procesu ponovne tranzicije, nakon što je izjavila da duboko žali zbog toga što je uradila. 

Ona opisuje svoju spoznaju da više ne želi da živi kao trans-muškarac rekavši: „Sećam se treutka kada sam postala slomljena , bilo je kao : Ovo je bila greška, to se nikada nije smelo dogoditi“.

Debi dodaje: ‘Ali šta dođavola da uradim u vezi sa tim? Kako prolaziti ponovo kroz drugu mučnu tranziciju? Nemam kosu, imam bradu, telo mi je oskrnavljeno – šta da radim u vezi sa tim? Da se ​​vratim onoj Debi kakva jesam? „

Ona veruje da je tranzicija posledica seksualnog zlostavljanja u detinjstvu i nada se da će sada moći da promeni svoj izgled uz pomoć estrogena:

 „Mislim da bih morala da mahnem čarobnim štapićem, ali se nadam da će mi kosa vremenom porasti sa estrogenom, da će dlake na telu da mi se smanje i da ću moći da se rešim ove brade“ završava tužnu priču za dailymail.

VIDEO:

Webtribune.rs