SLUČAJNO OTKRIVENI DOKAZI: Snimak koji dokazuje da postoje vanzemaljske baze na površini Meseca – FOTO+VIDEO

baza

Kada god reči Mesec, vanzemaljac i baza, stavite u jednu rečenicu, dobijate savršen recept za teoriju zavere.

Mesec je misteriozno mesto, ne samo zato što vrlo malo znamo o njemu, već zato što je tokom istorije u velikoj meri uticao na društvo.

U savremenim vremenima, sada kada imamo sredstva da otputujemo tamo i istražimo ga kao nikada ranije, počeli smo da otkrivamo njegove misterije koje su fascinirale istraživače i naučnike stotinama godina.

Ali, koliko je smešno pomisliti da na Mesecu postoje “vanzemaljske“ strukture? Koliko mi znamo, ne postoji ni jedna, ali opet, veliki procenat stanovništva i dalje živi u neverici da je NASA dospela na Mesec u svojim „Apollo“ misijama.

Zanimljivo je da su u julu 1970. godine dva ruska naučnika, Mihail Vasin i Aleksandar Šerbakov, objavili članak u sovjetskom časopisu „Sputnik“, pod nazivom “Da li je Mesec kreacija vanzemaljske ineligencije?“

Teorija predložena od strane ova dva stručnjaka nudi argumente koji bi objasnili bezbrojne enigme oko Meseca i njegovog stvaranja.

Šerbakov i Vasin tvrde da su korišćene masivne mašine kako bi se istopile stene i formirale duge šupljine unutar Meseca, šireći rastopljene otpatke na površinu Meseca.

Unapredili su svoju teoriju rekavši da je Mesec ojačan unutrašnjom školjkom, poput trupa, pored rekonstruisane spoljne ljuske metalnog stenovitog otpada, gde je na kraju ova ogromna kreacija usmerena kroz kosmos, i konačno stavljena u orbitu oko naše planete.

Sada bi mnogi rekli da je to „teorija zavere“, samo je ta teorija predložena od strane dva naučnika sa sovjetske Akademije nauka.

Zašto bi, pobogu, postojale vanzemaljske strukture na Mesecu?

Veliko pitanje koje mnogi postavljaju danas je: “Da li vlade širom sveta prikrivaju informacije o vanzemaljskom životu?“.

Zvanično govoreći ne, uostalom, ne postoje takve stvari kao što su vanzemaljci, zar ne?

Međutim, zbog ogromnog broja tajnih dokumenata koja su nedavno objavljena u javnosti, neki ljudi se ne bi složili.

Postoje određene slike i video snimci koje su napravile svemirske agancije širom sveta, koji su podstakli teorije zavere tokom godina.

U ovom članku ćemo zaviriti u NASA-ine slike koje “nesumnjivo“ pokazuju ono što se čini da su veštačke strukture na površini Meseca.

Da bi razumeli ono što gledamo, moramo da se setimo NASA-ine misije „LCROSS“, koja je kolokvijalno nazvana misijom kada je NASA “bombardovala“ Mesec.

LCROSS (Lunar Crater Observation and Sensing Satellite) je bio robotizovani svemirski brod kojim je upravljala NASA. Misija je zamišljena kao jeftino sredstvo za određivanje prirode vodonika detektovanog u polarnim regionima Meseca.

Misija „LCROSS“ je razvijena za naučnike da prouče Mesec kao nikada ranije. Svemirski brod je dizajniran da sakupi i prenese podatke iz udara i oblaka krhotina nastalih od ispaljivanja rakete u krater „Cabeus“ u blizini južnog pola Meseca.

9. oktobra 2009. godine, u 11:31h UTC, raketa „Kentaur“ je uspešno udarila Mesec, a svemirska letelica „Shepherding“ se spustila i prikupila i prosledila podatke.

Neki ufolozi i teoretičari zavere ovu „LCROSS“ misiju nazivaju danom kada je NASA bombardovala Mesec, i kažu da njihova misija nije bila naučne prirode.

Slike “vanzemaljske baze“

Videli smo dosta slika koje navodno pokazuju “vanzemaljske“ strukturena Mesecu. Zbog ovih slika su rođene brojne teorije zavere, ali je većina njih samo rezultat ludih interpretacija.

Fotografije koje ćete videti ovde su od zaposlenika NASA-e, u istraživačkom centru „AMES“.

Slike su navodno ispale tokom intervjua projektnih naučnika Entonija Kolpreta i dr Kima Eniko, dok su pregledali rane rezultate udara „Kentaura“.

500

U slikama na stolu možete videti ono što NLO lovci nazivaju dokazom struktura, jasne geometrijske oblike koji se nikako ne mogu pomešati sa “prirodnim formacijama“ ili “mesečevim stenama“.

Dakle, hajde da pogledamo ove dokaze.

500

Gornja slika, snimljena u NASA-inom istraživačkom centru „Ames“, pokazuje naučnika misije kako pregledaju podatke. Neobična slika koja navodno pokazuje vanzemaljske strukture na Mesecu je ona koja se nalazi ispod ruke naučnika levo od slike.

Hajde da pogledmo bliže.

Malo bliže…

500

Sada to izgleda pomalo čudno, zar ne? Izgleda kao neka vrsta pravougaone strukture koja sedi tamo, na površini Meseca.

Zanimljivo je da se, prema rečima NLO lovaca,  ova pravougaona “mesečeva građevina“ nalazila unutar kratera „Cabeus“, u blizini južnog pola Meseca.

Dakle, šta imamo ovde? Da li je ovo teorija zavere koja bi mogla biti na tragu nečega? Ili je ovo, kao i mnoge druge slike koje nazivaju “krajnjim dokazima vanzemaljskih struktura“, nije ništa drugo nego rezultat pareidolije?

Ako pitate NLO lovce, ove slike su dokaz da na površini Meseca postoji bezbroj struktura, a neke od njih bi mogle biti rezultat prisustva drevnih astronauta.

Webtribune.rs