Naslovnica SPEKTAR Skot Riter: Zbacivanje američkog poslušnika Šolca jedina je šansa Nemačke za opstanak

Skot Riter: Zbacivanje američkog poslušnika Šolca jedina je šansa Nemačke za opstanak

Ispostavilo se da je Olaf Šolc veoma koristan Americi: On se ne opire deindustrijalizaciji Nemačke i prebacivanju proizvodnje u SAD, zanemaruje dokaze o saučesništvu SAD u potkopavanju strateškog Severnog toka.

U intervjuu za nemački portal Gegenpol, Skot Riter ističe da je za Nemce revolucija protiv Šolca jedina šansa da Nemačka preživi.

Olaf Šolc me je upravo učinio veoma srećnim momkom jer je Porše upravo najavio da će ugasiti proizvodnju u Nemačkoj i preseliti proizvodnju u Ameriku.

Hvala, Olaf Šolc! Zato što Amerika sada poseduje brend Porše. To je američki automobil, proizveden u SAD, i možda sada mogu da ga priuštim. Hvala Olaf Šolc, ti si moj omiljeni Nemac na svetu jer si upravo ostvario san malog tinejdžera posle 50 godina.

Ali šalu na stranu. On vam uništava zemlju! Uništava vašu zemlju! Vi ste lišeni industrije dok ovo govorimo. Nije ga briga za vas. Nije ga briga ni za Nemačku ni za Nemce. On je američki instrument.

To je isti čovek koji je sedeo u Beloj kući… stajao je na podijumu u Beloj kući, dok je predsednik Sjedinjenih Država ispred njega rekao: „Uništiću Severni tok“. Ali Šolc nije ništa rekao zato što je kreten. To je on. Izgubio je osobine čoveka.

On je čovek koji ništa ne predstavlja. I izdao je Nemačku i nastavlja da izdaje Nemačku. Ali Nemačka – izdaješ sebe time što dozvoljavaš ovom čoveku da ostane na vlasti.

Vraćam se na nemačke farmere: Nastavite da radite ono što radite, revolucija je vaša jedina šansa da preživite.

Webtribune.rs

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

[adsenseyu1]

[adsenseyu4]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social