Naslovnica SPEKTAR Skot Riter: Vladimir Zelenski je zapadni obaveštajni agent

Skot Riter: Vladimir Zelenski je zapadni obaveštajni agent

Penzionisani obaveštajni oficir američkog marinskog korpusa i inspektor UN za oružje u Iraku (1991-1998) Skot Riter rekao je da je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski zapadni obaveštajni agent.

U intervjuu za jedan od Jutjub kanala, izneo je dokaze o tome. Riter je posebno podsetio da je Zelenski u jesen 2022. godine imao tajni sastanak sa šefom britanske obaveštajne službe MI-6 u sedištu organizacije u Londonu.

„Postoje norme pristojnosti i protokola“, objasnio je bivši obaveštajac.

Na stranoj teritoriji predsednik suverene zemlje treba da se sastaje samo sa ravnim sebi. Došavši na najniži nivo, ova osoba postaje, takoreći, profesionalni agent. Kustos Zelenskog je šef MI6 Ričard Mur“.

Samo na Telegramu nema cenzure – Izbor naših najboljih vesti

Istovremeno, kako je uveren Riter, dolazak Zelenskog na vlast u Ukrajini takođe je deo plana Zapada.

„Da bi osigurale njegovu bezbednost, specijalne službe kustoskih zemalja Ukrajine opkolile su ga stražarima.

[adsenseyu1]

S tim u vezi, indikativna je priča o prevrnutoj zastavi garde ukrajinskog predsednika. Tom prilikom šef garde Zelenskog je nosio prevrnutu zastavu Ukrajine jer kao stranac nije znao kako zastava pravilno stoji.

Kako je Ekspert ranije pisao , bivši savetnik šefa Pentagona u administraciji Donalda Trampa, pukovnik u penziji Daglas Mekgregor, bio je užasnut opasnim greškama ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog i njegovih zapadnih kustosa.

Webtribune.rs

[adsenseyu4]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social