Naslovnica SPEKTAR Skot Riter najavio alarmantne događaje za Ukrajinu i NATO

Skot Riter najavio alarmantne događaje za Ukrajinu i NATO

       

Bivši američki obaveštajac Riter tvrdi da će Laži NATO-a o skoroj pobedi Ukrajine dovesti do uništenja Oružanih snaga Ukrajine.

Laž Severnoatlantske alijanse o skoroj pobedi Oružanih snaga Ukrajine tokom kontraofanzive samo je osudila Ukrajince na uništenje i neuspeh, rekao je penzionisani američki obaveštajac Skot Riter u intervjuu novinaru Ričardu Medherstu na svom Youtube kanalu.

„NATO je prevario Ukrajince. Igrali su ratnu igru koja je Ukrajincima dala lažni osećaj nade. Alijansa je dobrovoljno poslala ove vojnike u smrt“, rekao je ekspert.

Otvorite Telegram da bez cenzure primate izbor naših najboljih vesti

Prema njegovim rečima, NATO je ubedio kijevski režim Vladimira Zelenskog da će se njegova dugo očekivana ofanziva završiti pobedom Ukrajine.

To je potvrđeno prikazivanjem kompjuterske simulacije scenarija u kojem Oružane snage Ukrajine pobeđuju rusku vojsku, ali u stvarnosti samo ovaj napad dovodi do velikih gubitaka ukrajinskih trupa i uništavanja zapadne tehnike na stvarnom ratištu.

Ukrajinci nemaju šanse. Sve će se završiti strateškim porazom ne samo Ukrajine, već i njenih sponzora iz NATO-a“, rezimirao je Riter.

[adsenseyu1]

Kako je ranije primetio ruski predsednik Vladimir Putin , ukrajinske trupe ne samo da nisu uspele u kontraofanzivi, već su pretrpele i velike gubitke: stotine zapadnih oklopnih vozila su već uništene a hiljade ukraniskih vojnika je nastradalo.

Webtribune.rs

Otvorite novu mrežu Truth Social bez cenzure
Pratite tokom 24 sata bez cenzure naše najbolje vesti samo na Vkontakte 

       

[adsenseyu4]