Naslovnica IZA OGLEDALA SENZACIJA, CEO SVET ŠOKIRAN: U Argentini pronađen Hitlerov grob – VIDEO

SENZACIJA, CEO SVET ŠOKIRAN: U Argentini pronađen Hitlerov grob – VIDEO

hitler3

Argentinski arheolozi su na privatnom imanju usred šume, 60 km od bilo kakve civilizacije i prvog grada San Karlosa de Bariločea, pronašli grob Adolfa Hitlera.

Imanju je veoma teško prići jer je okružen sa 60 kilometara šume, a može samo da mu se priđe brodom, što je nemoguće uraditi neprimećeno jer se uvala sa osmatračnica za stražare vidi kao na dlanu.

Grob je pronađen 70 metara od imanja u šumi, a ukrašen je svastikom, orlom i na njemu piše “OVDE LEŽI ADOLF HITLER, FIRER TREĆEG RAJHA”.

hitler267

Arheolozi su predali zahtev argentinskoj vladi i vlasniku imanja da izvrše ekshumaciju ostataka i uporede Hitlerovu DNK.

Imanje je bilo vlasništvo direktora „Mercedesa“, koji je bio i najveći pristalica nacizma. U Argentini je živelo više od 60 000 nacista, među njima i tvorci najokrutnijih nacističkih logora smrti. Između njih, i Jozef Mengele, jedan od najvećih zlikovaca sveta.

hitler

Hitler se nije ubio u svom bunkeru u Berlinu, što je potvrđeno i DNK analizom lobanje koja se nalazi u muzeju u Rusiji, a za koju se tvrdilo da je Hitlerova. Lobanja uopšte nije muška nego ženska; sad se spekuliše da pripada Evi Braun, Hitlerovoj ljubavnici.

[adsenseyu5]

Ovo otkriće menja kompletnu istoriju koju su nas u školama učili. Američki FBI je 2014. pustio u javnost više od 700 tajnih dokumenata, u kojima se vidi da su tragali za Hitlerom 20 godina posle njegove navodne smrti.

https://youtu.be/XPZecYezhoY

Rekonstrukcija izgleda otprilike ovako: pošto je pobegao iz bunkera u Berlinu, Hitler je podzemnim tunelima došao do aerodroma „Tempelton“, 400 metara udaljenog od njegovog bunkera. To je bilo 7 dana pre njegovog navodnog ubistva i dan pre nego što su Rusi zauzeli „Temperlot“.

Odelo u kojem je Hitler umro u 95. godini
Odelo u kojem je Hitler umro u 95. godini

Sa tog aerodroma je 21 aprila 1945. poletelo 12 aviona u nepozatom pravcu. Jedan je stigao u Galiciju, u Španiju, „neutralnu“ državu kojom je upravljao diktator, general Franko, najveći Hitlerov prijatelj, kom je Nemačka dala milione maraka.

Hitlera su u luci Vigu čekale podmornice U-62; četiri su prevozile najvažnije ljude Rajha, koji su pratili Hitlera, i njihovu imovinu za Argentinu, ostale su bile podrška.. Njihova jedina i poslednja stanica bila su Kanarska ostrva, španska teritorija, gde su dopunili zalihe za put do Argentine.

[adsenseyu5]

Inače, Franko je na Kanarima nemačkim novcem izgradio podmorničku bazu za koju saveznici nisu znali dok rat nije bio završen. Baza je imala i 7 kilometara tunela.

Tako je prebačen u Argentinu, gde je živeo sve do smrti 1984. godine. Ispratio je mnoge svetske vladare i lidere u grob, a sam je doživeo prirodnu smrt na slobodi.

(BHmagazin)

[adsenseyu6][adsenseyu5]