Naslovnica SPEKTAR RATKO DMITROVIĆ: Gledam ovo u Belorusiji – Ako im uđu u kuću,...

RATKO DMITROVIĆ: Gledam ovo u Belorusiji – Ako im uđu u kuću, žalosna im majka – Uništiće im sve kao i nama

Ratko Dmitrović je objavio komentar na Tviteru koji otkriva pravu sliku dešavanja u Belorusiji i svako ko to ne vidi ili nije obavešten ili je zlonameran.

Činjenica je da niko ne može da falsifikuje izbore toliko da namakne 80 posto podrške. To dobro znaju i oni koji su organizovali revoluciju u Belorusiji koju možete nazvati „proleće“, „plišanu revoluciju“, „majdan“ ili nekako drugačije.

[adsenseyu1]

U Srbiji smo dobro naučili lekciju šta znači kontrarevolucionarni „Otpor“ koji radi za interese stranih korporacija i stranih tajnih službi.

Mi smo to naučili ali ne i Belorusija. Sva dešavanja tamo su kao preslikana iz srpskih ili sličnih spolja režiranih revolucija.

Prozapadni kandidati na izborima vođeni samo ličnim i materijalnim razlozima, koji ne priznaju poraz i rezultate izbora, nameštene i plaćene demonstracije.

[adsenseyu4]

Ne impliciramo na proteste u Srbiji, ali se mora znati da spontani protesti ne postoje niti su ikad u istoriji dali rezultate. U svim prevratima u istoriji postoje režiseri u senci koji su uticajem i novcem izazvali promene koje su želeli.

Do sada nije zabeležen ni jedan prevrat u novijoj istoriji koji je doneo ekonomski i socijalni boljitak narodu i državi u kojoj je izveden. Svi su se završavali opštom pljačkom i kriminalom.

Namera izvođača revolucije u Belorusiji je ista ona izvedena u Ukrajini a to je pljačka, kriminal i dolazak na granice Rusije.

Samo ovog puta razlika je u jednoj veoma bitnoj činjenici, Belorusija je u vojnom paktu sa Rusijom ili kako ga zovu „Ruski NATO“ i prevrat silom nije moguć.

[adsenseyu1]

Znajući sve to Ratko Dmitrović je na Tviteru objavio sledeće:

„Gledam kadrove s protesta u Minsku. Neodoljivo podsećaju na ono što smo gledali uoči 5. oktobra, u Beogradu. Bubnjari, cika, parole o boljem životu. Ako im uđu u kuću kao i nama…žalosna im majka. Uništiće im firme, banke, zdravstvo, socijalu…SVE Baciće ih 20 godina unazad“.

Webtribune.rs