Putin ih išamarao: „Ne znam kako su hteli da se skinu, ali mislim da bi to bio odvratan prizor“

Vladimir Putin komentarisao je šale koje su zbijali čelnici G7 na njegov račun, odnosno na račun njegovog skidanja do pojasa u raznim prilikama.

Lideri najmoćnijih zemalja sveta, podsetimo, rugali su se Putinu tako što su se međusobno ispitivali treba li se i oni da se skinu kao ruski predsednik.

Putin je večeras na to prilično direktno odgovorio.

„Ne znam kako su hteli da se skinu, do pojasa ili ispod pojasa, ali mislim da bi to bio odvratan prizor“, rekao je Putin, prenosi agencija RIA.

Predsednik Rusije je rekao da se slaže sa rečima pesnika Aleksandra Puškina „da možete da budete razumna osoba i da razmišljate o lepoti noktiju“.

„Slažem se s tim. Sve na čoveku treba da bude skladno, i duša i telo. Ali da bi sve bilo skladno, morate da se odreknete prekomernog konzumiranja alkohola i drugih loših navika, baviti se vežbom za telo i sporto“, dodao je Putin.

Ruski predsednik je takođe istakao da ovo nije najbolje razdoblje odnosa između Rusije i zemalja G7.

Ali se odmah potom se osvrnuo na svoje lične odnose s liderima G7.

„Sve kolege poznajem lično. Svi su lider, imaju karakter. Ako žele, mogu da postignu potreban uspeh, ali treba da rade na sebi“, rekao je Putin.

Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti naše najbolje vesti kao i one koje ne objavljujemo na drugim mrežama zbog specifičnog sadržaja

Naš Telegram kanal – https://t.me/webtribune

(b92)