PROROČANSTVO HRIŠĆANSKOG PASTORA: Krvavi Mesec 31. januara je znak da počinje „Sudnji dan“ a započeće ga …

mesec

Redak lunarni događaj koji će se desiti sledeće nedelje je “biblijski znak“, pre početka Trećeg svetskog rata koji će dovesti do “kraja sveta“, navodi se u šokantnoj fundamentalističkoj hrišćanskoj teoriji.

Samostalni internet proroci sudnjeg dana tvrde da je super plavi krvavi Mesec, koji će se dogoditi 31. januara, zapisan u Bibliji pre više hiljada godina kao znak upozorenja pre “kraja sveta“, pre nego što počne Vaznesenje i drugi dolazak Hrista.

Na čelu ovih tvrdnji je pastor Pol Begli, koji vodi Službu proročanstva Pola Beglija, sa sedištem u SAD.

Begli je rekao da dokumenta koja je objavio Pentagon pokazuju da “Rusija radi na “Torpedu sudnjeg dana“, sa robotskom kontrolom, koji se može koristiti za udar na priobalne gradove“.

pastor pol begli

“Rusi razvijaju Torpedo sunjeg dana za uništenje gradova, pod nazivom „Kanjon“, koji priobalne oblasti zemlje može načiniti nenasiljivim za narednih nekoliko decenija. Napaja ga robotska AI tehnologija i ima termalno nuklearno oružje od 100 mega tona – ista eksplozivna sila kao 100 miliona tona TNT-a. Duplo je moćniji od najmoćnijeg termalnog nuklearnog oružje koje je ikada testirano.“

Dokumenti Pentagona opisuju torpedo kao “nov interkontinentalni, nuklearni, podvodni autonomni torpedo“.

NATO ga je nazvao „Kanjon“.

Begli je takođe ukazao na vesti da su kablovi, koji sprovode internet do Bliskog istoka i Evrope iz SAD, a koji su pod vodom, presečeni, pri čemu mnogi upiru prstom na Rusiju.

ghftrhgfhfgf

Više od 95 odsto svega što se kreće na globalnom internetu prolazi kroz samo 200 podvodnih optičkih kablova.

On je rekao da su vesti o tvrdnjama da su Rusi sabotirali internet kablove i da razvijaju smrtonosni torpedo zapravo predznaci za ono što će uslediti nakon lunarnog događaja.

“Imamo sve ovo sada jer se približavamo super plavom krvavom Mesecu, lunarnom pomračenju na super Mesecu. To je super Mesec kakav nismo imali od 1866. godine.“

Begli je istakao da će Treći svetski rat početi nakon “napada na Izrael“, i da je to što su SAD proglasile Jerusalim za glavni grad Izraela, i odluka da smeste američku ambasadu tamo, značajni znakovi koji vode do “kraja“.

“Kada se to dogodi, sledeća stvar će biti priprema za izgradnju trećeg hrama, što znači da smo jako blizu dolaska Mesije.“

Drugi fundamentalistički hrišćani ukazuju na stih po Luki 21:25-26, koji kaže da je kraj blizu kada se pojave znakovi.

Prema tom stihu, Hrist kaže: “I pojaviće se znaci na Suncu, Mesecu i zvezdama, a na zemlji će narodi biti zbunjeni zbog buke morskih talasa, ljudi će umirati od straha u očekivanju onoga što će zadesiti svet. Moći nebesa će biti uzdrmane“.

Vesli Bejns sa hrišćanskog sajta „Belief.net“ kaže: “Koji god slučaj bio, kada se nebo zatamni i zvezde nestanu a Mesec postane crven kao krv, znaćete da je Hrist blizu“.

Begli na svom YouTube kanalu postavlja video snimke koji tvrde da smo “u poslednjim danima“ već poslednjih osam godina.

Webtribune.rs