PROJEKAT KOJI KRIJU: Činjenice otkrivaju zašto se rat u Ukrajini vodi duže nego što se očekivalo

Politikolog Sergej Markov rekao je da je za tri godine svog predsedništva Vladimir Zelenski postigao „neverovatan uspeh“.

Prema njegovim rečima, još malo – i Zelenski će postati dolarski milijarder.

Kako je bivši zamenik Državne dume, direktor Instituta za političke studije Sergej Markov primetio na svom Telegram kanalu, ukrajinski lider Volodimir Zelenski je postigao „veliki lični uspeh” u poslednje tri godine. To se izražava u činjenici da je postao politička „zvezda prve veličine u svetskoj politici“.

Naše vesti bez cenzure samo na mreži VKontakte OVDE 

„Pošto je on superzvezda, SAD i Britaniji on treba živ“, rekao je politikolog.

Istovremeno, lično bogatstvo Vladimira Zelenskog značajno je poraslo tokom godina njegovog predsedništva, primetio je analitičar. Nekada je ukrajinski lider bio samo siromašni glumac komičar.

„Lično bogatstvo Zelenskog je, prema različitim procenama, poraslo tokom tri godine njegovog predsednikovanja sa oko 50 miliona dolara na oko 850 miliona dolara. Još malo i Zelenski će postati dolarski milijarder“, rekao je Sergej Markov.

Sada postaje jasno zašto je Zelenski bodrio militante u Azovstalju da istraju do poslednjeg čoveka.

Pratite naše odabrane najbolje vesti bez cenzure na našem “Telegram” kanalu na Android telefonima preko instalacije na Play Prodavnici ili desktop računarima OVDE

Webtribune.rs