Naslovnica IZA OGLEDALA PLANETA X DOLAZI: Jake magnetne sile uzrokuju katastrofalne klimatske nepogode i zemljotrese

PLANETA X DOLAZI: Jake magnetne sile uzrokuju katastrofalne klimatske nepogode i zemljotrese

[adsenseyu3]

dfhsm8hds

[adsenseyu2]

Iako naučnici to nisu još zvanično potvrdili, veruje se da se Zemlji približava planeta ogromne orbite i jake magnetne sile koja će znatno uticati na našu planetu.

Prema snimku sa Jutjuba koji je postavio kanal Skywatch Media News, Planeta X će uskoro doći do Zemlje u sklopu svoje eliptične orbite od 3.600 godina.

Navodi se da je magnetna sila Planete X toliko jaka da može da utiče na sve što se nalazi na oko 48,6 astronomskih jedinica (AU) od nje. Jedna astronomska jedinica je razdaljina između Zemlje i Sunca.

Pošto je ta planeta završila prvu polovinu svoje eliptične orbite, ona sada ide ka Zemlji, a njena magnetna sila već uzrokuje probleme.

[adsenseyu4]

Na snimku se navodi da magnetna sila utiče na polove Zemlje, što objašnjava pojačane klimatske promene na Zemlji.

Takođe, pomeranje polova uzrokuje pojačanu seizmičku i vulkansku aktivnost.

Narator snimka ukazuje na brojne potrese širom sveta u proteklih nekoliko meseci, od kojih su najopasniji bili oni u Ekvadoru i Japanu.

On takođe ističe da se potresi odigravaju „blizu površine“, što ih čini znatno opasnijim, a tvrdi i da vulkani dostižu i do 40 erupcija na dan što nikad ranije nije bio slučaj.

Navodi se da će s daljim približavanjem Planete X doći do obrtanja polova na Zemlji, još većih klimatskih promena, ali i još veće seizmičke i vulkanske aktivnosti.

Iako niko ne zna šta bi tačno moglo da se dogodi kada se Planeta X maksimalno približi Zemlji, postoje strahovi da bi moglo da nastane novo ledeno doba ili brojni katastrofalni zemljotresi.

Webtribune.rs

[adsenseyu1][adsenseyu5][adsenseyu5]