Naslovnica IZA OGLEDALA Otkriveni novi dokazi o umešanosti tajnih službi u ubistvo Kenedija

Otkriveni novi dokazi o umešanosti tajnih službi u ubistvo Kenedija

gbrfzhu

Nedostajući kadar je pružio novi dokaz za otkriće nečega što za sve još uvek predstavlja misteriju. Kadar koji je nedostajao jeste onaj u kojem zahvaljujući beloj rukavici Džeki Kenedi rana na glavi postaje vidljiva.

Nema sumnje da će se ubrzo pojaviti priče u vestima vezane za ovaj članak. Istina mora izaći na videlo.

Pored kontroverznih aspekata ubistva Džona F. Kenedija, tu je i rana koju je pridobio na vrhu glave. Svi mogući lekari su, nakon što su videli telo, naveli da je Kenedi imao rupu na zadnjoj strani glave, veličine pesnice. Čak je i Klint Hil, agent tajne službe koji je požurio da zaštiti Džeki tokom pucnjave, primetio „ranu veličine pesnice“ kada se bacio na tela.

Kada se uporede izveštaji onih koji su bili prisutni na Dili trgu, u bolnici Parkland i bolnici Betezda, nema sumnje da je izveštaj iz bolnice Parkland najtačniji.

Iako uopšte ne bi trebalo da ima sumnje o tome, obzirom da postoje dijagrami rane, koje su nacrtali dr Robert MekKlelan i dr Čarls Krenšo, snimci ubistva (uključujući Zapruder film) ne prikazuju ranu kao što bi se očekivalo. Rendgen na zvaničnoj autopsiji je takođe ne prikazuje. Dr Dejvid Mantik je otkrio da su rendgen snimci „namešteni“ kako bi sakrili ranu i obezvredili svedoke.

Zapruder film

Džon F. Kenedi je bio žrtva koordinisane pucnjave koja mu je praktično raznela glavu, a Zapruder film je prerađen tako da bi se sakrila ta činjenica (mada ne baš savršeno). Snimak koji je napravio Abraham Zapruder, suzbijan je 12 godina i prvi put je prikazan tek 1969. godine na suđenju u Nju Orleansu. Robert Groden je uspeo da emituje kopiju 1975. godine.

Proteklih godina, dokazano je da je film poprilično izmenjen u odnosu na prvobitno stanje, očigledno da bi se sakrio deo u kojem je predsednik upucan i da bi se sakrilo saučesništvo tajne službe u čitavom ubistvu.

Nijedna od ovih aktivnosti nije zabeležena na postojećoj verziji Zapruderovog snimka, što dalje dokazuje da je ono što postoji danas izmenjeno u laboratoriji filma koja je u vlasništvu CIA-e u Ročesteru, Njujork. Original je odnesen u Nacionalni centar za interpretaciju fotografija (NPIC) 23. novembra 1963. godine. To je bio podeljeni film od 8 milimetara koji je razvijen u Dalasu. Zamena, nepodeljeni film od 16 milimetara, donet je 24. novembra 1963. godine i izvršena je zamena.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=iU83R7rpXQY

Kadar 374

Organizovani su simpozijumi i konferencije na kojima se raspravljalo o autentičnosti Zapruderovog snimka. Neki su dali teoriju da bi rana na glavi, koja je prikrivena u kadrovima 314 i 317, mogla i dalje da se nalazi u kasnijim kadrovima. Tako je usledio šok kada su bolje pregledani kadrovi 374 i 375.

U njima se vidi plavkasto-siva oblast sa rozikastim delom koji predstavlja ranu na glavi i otvorenu lobanju, što je nastalo kao posledica eksplozije metka nakon pogotka u teme. Ovo otkriće pruža nepobitan dokaz proučavanja Dejvida Mentika koji je uočio ranu na glavi na rezultatima rendgena pri autopsiji u Betezdi.

Dakle, kadrovi od 314-317 i mnogi drugi su prepravljeni, ali kadrovi 374 i 375 i možda još poneki nisu, što tek treba da se otkrije. Ovako izmenjen film sigurno ne može biti autentičan.

Kadar 343

Gotovo svi članovi medicinskog osoblja koji su se našli u bolnici Parkland naveli su ranu veličine pesnice na zadnjem delu glave predsednika Kenedija, u okviru koje su oštećeni kost, skalp i kosa. Neki delovi glave su pali na prtljažnik limuzine, a njih je Džeki ponela u svojoj ruci u bolnicu Parkland. Drugi delovi su pali na travu, pri čemu se navodi da je jedan od agenata tajne službe uzeo delić lobanje od deteta koje ga je podiglo i ubacio ga u limuzinu.

Zapruder film je proglašen konačnim dokazom atentata na predsednika, iako ovi novi dokazi ukazuju na to da film nije autentičan.

Lari Rivera je na snimku na Jutjubu: „The Murder of JFK — A Revisionist History“ (Ubistvo Džona F. Kenedija – Revizija istorije) uočio beličasti deo iznad desnog uha koji predstavlja deo lobanje koji se vidi u kadru 374.

Ovaj snimak uključuje sliku sa Zapruderovog filma koja odgovara kadrovima 342 i 343 produžene verzije. Pošto je Rivera bio upoznat sa Krenšovim dijagramima, koje prikazuju udubljenje u lobanji, on je shvatio da ovi kadrovi pružaju dodatnu potvrdu da je Krenšo bio u pravu.

Ključ je u tome što leva rukavica Džeki Kenedi predstavlja savršenu pozadinu u odnosu na koju se vidi rana na glavi. Nemojte pobrkati belu rukavicu i lobanju.

Kada se slika obradi kompjuterskim tehnikama i obeleže ivice glave i lobanje Džona Kenedija, oštećenje se čini još dramatičnije.

Jedan od pravih znakova dokazivanja hipoteze jesu budući dokazi prilikom daljeg istraživanja. Dok hipoteza o autentičnosti nije dala nove dokaze, hipoteza o falsifikovanju donela je mnoštvo novih i neupitnih otkrića. Iako su se potrudili, počinioci zločina nisu uspeli da potpuno eliminišu dokaz pogotka sa leđa u kadrovima 343, 374 i 375.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=0aBqRB-DsFQ

Varke Betezde i HSCA (Izabrani odbor Predstavničkog doma Kongresa SAD o atentatima)

Ovo je klasičan primer u kojem medicinski dokazi i izveštaji svedoka treba da se uzmu u razmatranje pri procenjivanju autentičnosti fotografija i snimaka. Ako se pažljivo pogleda, na Zapruderovom snimku se može videti šikljanje krvi s prednje strane, koje je namešteno kako bi se učinilo da je pogođen s leđa. Jedan od članova mornarice je čak upućen da nacrta skicu pogotka koja se uopšte ne poklapa sa dokazima.

Na rendgenskom snimku koji je Mantik podrobno proučavao, može se videti tamni deo na prednjoj desnoj strani koji izgleda predstavlja deo lobanje koji nedostaje i mozak (što je svetliji materijal, tamnija je slika na rendgenu).

Dakle, dokazi su namešteni tako da izgleda kao da je metak došao sa leđa, probivši glavu spreda. Međutim, potvrđeno je da je krv u kadru 313 doslikana.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=DP7YvelagHA

Izveštaji HSCA se uopšte ne poklapaju sa izveštajima i crtežima lekara u Parklandu, pa čak ni sa izveštajima autopsije u Betezdi.

Ako postoji dokaz o trouglastom delu lobanje (koji je dečak navodno podigao, a agent vratio u limuzinu), zašto je HSCA pomislio da bi mogao da izvede ovakvu obmanu?

Dr Dejvid V. Mentik je u svojoj magistarskoj tezi „Ubistvo na Deli trgu“ obradio pravi položaj medicinskog dokaza (dela lobanje).

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=15GETAfcwnM

Rezime Tomasa Evana Robinsona (mrtvozornika)

Tomas Evan Robinson je dao rezime svih rana koje je primetio pripremajući telo za bdenje i sahranu. On je naveo veliku rupu na zadnjoj strani glave, manju rupu na desnom temenu, manje rane od šrapnela na licu (od stakla vetrobrana) i ranu na leđima (oko desetak centimetara ispod ramena). On nije video ranu na grlu.

Svedočenje Džeki Kenedi i rana na grlu

Dr Čarls Krenšo je opisao malu jasnu ranu na vratu koja se nalazila na istom mestu i pre i posle traheotomije koju je izvršio dr Malkolm Peri. Komisija je tako žarko želela da zavara američki narod da je čak suzbila i svedočenje Džeki Kenedi, zvanično zbog „kršenja njene privatnosti“, ali u stvari zato da bi se prikrilo nepoklapanje sa scenarijom „jednog atentatora“.

Na osnovu svih navedenih medicinskih, balističkih, fotografskih i filmskih dokaza, ali i zveštaja svedoka, zaključuje se da je Džon F. Kenedi primio bar 4 hica.

 [stextbox id=“alert“ shadow=“false“ bcolor=“FF3D0D“]Vlada je lagala o tome od samog početka jer je vlada SAD zapravo bila saučesnik u atentatu na predsednika SAD. Smrt predsednika Džona F. Kenedija ne označava samo kraj jedne administracije, već i kraj Amerike.[/stextbox]

Webtribune.rs

[adsenseyu2]