Naslovnica IZA OGLEDALA OBAMA ŠOKIRAN, OBAVESTIO PUTINA: Vanzemaljska invaziona flota ušla u naš sunčev sistem,...

OBAMA ŠOKIRAN, OBAVESTIO PUTINA: Vanzemaljska invaziona flota ušla u naš sunčev sistem, stiže u septembru 2017. godine – VIDEO

[adsenseyu2]

fdsvbfdkrewz2u8dsfnk

Vanzemaljska NLO invazijska flota će stići do Zemlje u septembru 2017. godine, Obama je upozorio Putina nakon što je NASA otkrila kilometarsku armadu svemirskih brodova koja je ušla u naš solarni sistem

Novi bizarni “izveštaj“ koji cirkuliše u blogosferi teorija zavera tvrdi da je procurio tajni dokument Kremlja koji je otkrio detalje nedavnog tajnog sastanka predsednika Vladimira Putina i potpredsednika SAD Džozefa Bajdena.

Tokom sastanka, Bajden je dostavio Putinu poruku od predsednika Baraka Obame, u kojoj traži saradnju sa Rusijom u uspostavljanju raketnog odbrambenog sistema “širom Zemlje“ za zaštitu naše planete od predstojeće vanzemaljske NLO invazije koja se očekuje u septembru 2017. godine.

Potez Obamine administracije da zatraži podršku i saradnju Kremlja da bi se izbegla opasnost vanzemaljske vojne invazije na planetu Zemlju, je usledio nakon što su sateliti NASA-e navodno otkrili masivnu “kilometarsku“ vanzemaljsku NLO invazijsku flotu koja je ušla u naš solarni sistem.

[adsenseyu1]

Veruje se da ta masivna flota ide ka Zemlji i da će stići u septembru 2017. godine.

Bizarni izveštaj koji se pojavljuje na više blogova teorija zavere o vanzemaljcima i NLO-ima, tvrdi da je 15. januara 2014. godine Ministarstvo odbrane SAD-a lansiralo tri Terrier-Orion rakete. Pentagon nije javnosti otkrio svrhu ovih tajnih lansiranja, uprkos pitanjima medija.

Razlog za lansiranja ostaje misterija, ali se veruje da su lansiranja bila deo tekućih napora Pentagona da ispita navode o dolazećoj vanzemaljskoj NLO invazijskog floti.

U nekim izveštajima se navodi, do sada, da je NASA otkrila da vanzemaljska NLO invazijska flota emituje misteriozno snažno polje koje se čini da se ponaša slično kao magnetno polje Zemlje koje odbija štetne svemirske energetske čestice predstavljajući solarni vetar.

[adsenseyu4]

Otkako je flota prvi put primećena, približila se Zemlji dovoljno blizu da amaterski posmatrači neba koji su opremljeni dobrim teleskopima mogu da posmatraju strukturne detalje, tvrdi se u izveštajima.

Ali postoji bojazan da nećemo imati odgovore o svrsi ili misiji dolazeće flote sve dok ne stignu do Zemlje kasnije u 2017. godini. Dok neki smatraju da su vanzemaljci neprijateljska ratna vanzemaljska vrsta i da se čovečanstvo može suočiti sa pretnjom izumiranja zbog vojne invazije i uništenja naše rase, drugi su izrazili veru da su vanzemaljci dobronamerna vrsta koja dolazi da spasi zemlju od svetskog rata između SAD i Rusije.

Najnovije vesti koje cirkulišu u blogosferi teorija zavere su izazvale žučnu diskusiju na više NLO foruma, gde su mnogi učesnici sugerisali da vanzemaljci dolaze na Zemlju da spasu čovečanstvo od zlog Novog svetskog poretka- Iluminata.

https://youtu.be/N3meujS-MJE

“Ko kaže da su vanzemaljci neprijatelji?“ upitao je jedan vernik.

“Oni dolaze da pokupe Iluminate,“ sa nadom je prokomentarisao još jedan vernik.

Treći vernik je sugerisao bi oni mogli biti Anunaki sa planete Nibiru.

[adsenseyu5]

“S obzirom da je Nibiru već ovde, šta ikoga navodi da misli da Anunaki ne dolaze sa svojim borodovima,“ prokomentarisao je bloger. “Ako je to tačno, rekao bih da budu oprezni jer oni mogu imati potencijal da unište celu planetu i počnu sve ispočetka.“

https://youtu.be/dgw6D1fe7jU

Na osnovu stava da vanzemaljci možda dolaze da spasu svet od zlog Novog svetskog poretka-Iluminata, neki izražavaju nestrpljenje, pitajući se zašto je vanzemaljcima potrebno toliko dugo da dođu.

“Mislim da su već trebali biti ovde,“ prokomentarisao je bloger. “Ovi vanzemaljci nastavljaju da nam troše vreme. Čekamo od 2000. godine, a to je već 16 godina. Govore nam da će doći sledeće godine. Kada sledeća godina dođe, verovatno će skrenuti i posetiti Mars a mi ćemo morati da sačekamo 2019. godinu. Tada mi mogli odlučiti da odu na Veneru i provere je pre nego što dođu ovamo i onda opet odlože do 2021. godine. I tako će ova generacija da izumre…“

[adsenseyu5]

Najnoviji dokaz o predstojećoj invaziji vanzemaljaca i preuzimanju Zemlje u 2017. godine je objavljen nakon što je Inquisitr izvestio u avgustu da je prorok sudnjeg dana na YouTube-u u videu postavljenom na njegovom kanalu Revelation13net najavio da su nedavna upozorenja o vanzemaljskoj invazijskoj floti koja će stići na Zemlju u 2017. godini, potkrepljena proročanstvima Nostradamusa i knjigom Otkrovenja.

https://youtu.be/ddV9JF4LL8M

Prema rečima proroka sudnjeg dana na YouTube-u, Psychic T. Chase, Nostradamus i knjiga Otkrovenja otkrivaju da će se vanzemaljska invazija na Zemlju dogoditi vrlo brzo.

Ali pre nego što vanzemaljci stignu da sprovedu invaziju na Zemlju, počeće Treći svetski rat sukobom između SAD i Rusije. Međutim, vanzemaljci će intervenisati da spasu čovečanstvo od nuklearnog samouništenja.

Prema rečima Chase-a, nakon što vanzemaljci intervenišu da zaustave Treći svetski rat, oni će uspostaviti novu svetsku vladu i pokrenuti genetski inženjerski program da očiste čovečanstvo od njihovih samodestruktivnih tendencija.

Ljudska DNK će ponovo biti projektovana da nas učini smirenima.

https://youtu.be/oek9xsR15g8

Laura Ajzenhauer, praunuka predsednika Dvajta Ajzenhauera, je još jedan član zajednice o NLO teorijama zavere koja je upozorila da vanzemaljci sprovode plan za preuzimanje sveta u 2017. godini.

Laura tvrdi da iako mnogi članovi NLO zajednice očekuju vanzemaljsku invariju u 2017. godini, vanzemaljski plan za preuzimanje je već u toku jer su se vanzemaljci infiltrirali u svaki nivo ljudskog društva i politike i tajno žive među nama.

NLO teoretičar zavere insistira na tome da je NASA svesna toga šta se dešava, ali ne želi da mi to znamo.

Prema rečima Laure, prikrivanje onoga što vlada zna o razvoju plana vanzemaljskih rasa da preuzmu Zemlju traje godinama, mnogo pre nego što je njen pradeda, Dvajt Ajzenhauer, postao predsednik i potpisao prvi ljudski sporazum sa nekim vanzemaljskim vrstama 1950-ih godina.

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]