Naslovnica IZA OGLEDALA NLO pad na Antarktik ostavio tragove uništenja – VIDEO

NLO pad na Antarktik ostavio tragove uništenja – VIDEO

nlo

Lovci NLO-a su ubeđeni da su pronašli vanzemaljsku letelicu koja se srušila na britanskom ostrvu u blizini Antarktika, prema podacima koje su analizirali na Google Earth-u.

Čudan objekat izgleda kao da se srušio u sneg i led, klizajući preko zemlje i ostavljajući trag.

[adsenseyu1]

Navodni NLO, pronašli su posmatrači  na ‘’Google Earth’’, i nalazi se na ostrvu Južna Džordžija u Južnom Atlantiku, nešto više od 800 milja južno od Falklanda.

Popularni „YouTube Secure Team 10“, kanal istraživanja, koji je razbio granice podzemnih izveštaja, koji sadrže izlaganje vanzemaljskog fenomena, objavio je video, opis pada, gde u snimku narator kaže: „Izgleda da je to neka vrsta masivnog oblika , izduženog ili cigara oblika, koji se u određenom trenutku – a mi ne znamo kada – zaustavio  u snegu.

„Ovo bi moglo biti nešto što je došlo iz vazduha i sletelo.“

Snežni trag iza objekta, koji je oko 63 metara dužine, čini se da se proteže od planina, što podstiče spekulacije da se srušio u brdovito područje.

[adsenseyu4]

Video, koji je privukao gotovo pola miliona gledaoca za nešto više od 24 sata, izazvao je debatu o poreklu misterioznog objekta.

Neki su bili uvereni u njegovu autentičnost, pri čemu jedna osoba komentariše: „Izgleda da se srušio u planinu, ali šta je to što ga je odvezlo sa mesta nesreće?“.

Međutim, postoje  i verodostojnija rešenja.

Patricia O’Kellei je napisala: „Mislim da je to samo klizište leda. Ne znam šta je izazvalo da bude glatko na snegu na ovoj strani dugačkog ledenog slapa gde nedostaju valovi u ledu. Ali to objašnjava zašto počinje na planini“.

[adsenseyu1]

Suzanne Campbell je dodala: „Verujem da je to deo male planine koji se razbio, i zbog svoje težine se spustio niz brdo, do svog konačnog mesta odmora“.

Webtribune.rs