Naučnici ispituju misteriozno stvorenje čija je DNK nepoznata na Zemlji – VIDEO

Alien

Istraživači su sproveli nekoliko testova na misterioznom stvorenju i došli do fascinantnih rezultata. Njegova DNK je sastavljena na osnovu rezultata pet različitih laboratorija za molekularnu biologiju iz nekoliko krajeva sveta.

Ispostavilo se da se mitohondrijalna DNK i nuklearna DNK ovog stvorenja ne poklapaju ni sa jednim poznatim bićem na Zemlji.

Ričard Šo i L.A. Marculi su otputovali u Meksiko da bi se našli sa jednim od najistaknutijih latinoameričkih NLO istraživača, Džejmom Mosanom.

Kada su se sreli, Mosan im je otkrio da postoji biće koje neverovatno podseća na „vilu“.

Šo i Marculi su naveli da im je bilo potrebno nekoliko godina da objasne ovo otkriće svetu. Sada su oni konačno objavili fascinantne rezultate o biću koje bi zauvek moglo da promeni istoriju.

Prostim rečima, morali biste da vidite biće da biste poverovali u njegovo postojanje. Iako mnogi misle da je u pitanju još jedna prevara, X-zraci i DNK rezultati to negiraju.

Prema rečima dr Rikarda Rangela koji je sproveo testiranje DNK ovog misterioznog bića, DNK tog bića je sastavljena na osnovu rezultata iz pet različitih laboratorija za molekularnu biologiju, a rezultati ukazuju na to da je njegova DNK slična ljudskoj sa čak 98,5% poklapanja.

Fairy-x-Ray

Rikardo Rangel je objasnio:

„Ovo biće je imalo krila, a X-zraci su pokazali strukturu njihovih kostiju. Nije u pitanju prevara. Poslali smo tkivo ovog bića u laboratoriju za molekularnu DNK, ali oni nisu pronašli poklapanje ni sa jednim bićem na svetu“.

Džejm Mosan veruje da je u pitanju nekakvo „hibridno biće“ poput stvorenja iz Metepeka.

„Ova bića bi mogla da budu nekakvi eksperimenti. Posedujemo tela bića i možemo da ih analiziramo kako bismo dokazali da je neko inteligentnije biće zaslužno za njihovo stvaranje“, rekao je Mosan.

Marculi je na snimku postavljenom na Jutjub naveo:

„Da li je moguće da je ovo poteklo iz Ambisa o kom smo čitali u Otkrovenju 9?“.

Marculi je naveo da on i Ričard Šo veruju da je biće stvarno i zato su ga i istraživali. On je rekao da ono poseduje veoma složenu strukturu skeleta koja je otkrivena X-zracima.

On je takođe rekao da su još neka istraživanja u toku i da forenzički patolozi i radiolozi pregledaju X-zrake. On je rekao da su dva lekara prošle nedelje potvrdila da je biće stvarno.

Webtribune.rs