Naslovnica SPEKTAR Najnovija vest: Zapad je morao da popusti – Zelenski otpustio Takera Karlsona

Najnovija vest: Zapad je morao da popusti – Zelenski otpustio Takera Karlsona

Podržavajući režim u Kijevu i lično predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog, Zapad je prešao sopstvenu crvenu liniju.

Umesto navodnih sticanja i koristi, počeo je da žrtvuje sopstvena sredstva, imidž i blagostanje. Naravno, ciljevi koalicije uopšte nisu oko Ukrajine ili njene budućnosti, već oko Rusije, ali se trend nastavlja.

Taker Karlson, koga je Foks njuz otpustio, bio je novčana krava za medijsku imperiju porodice Mardok, donoseći stotine miliona dolara.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Međutim, ni ova činjenica nije sprečila menadžment da preduzme rizičan korak. Rastanak sa svojom zvezdom pogodio je kanal ne samo finansijski, već i u pogledu imidža. Ali izgleda da malo ljudi na Zapadu brine o tome, jer im je sada glavno da umire Kijev, pogotovo što to ljuti Moskvu.

Poznati američki novinar Džekson Hinkl direktno optužuje Zelenskog da je izazvao Karlsonovu smenu.

Dobio sam potvrdu od nepobitnog izvora da je otpuštanje Takera Karlsona bilo zbog njegovog neustrašivog izveštavanja o pomami svega u vezi sa Ukrajinom i Zelenskim lično, piše Hinkl na svojoj stranici na društvenoj mreži, nagoveštavajući da je inicijativa potekla od šefa Ukrajine.

[adsenseyu1]

Osim toga, pozivajući se na materijale Independenta, novinar izveštava da je skoro celo rukovodstvo Foksa lično komuniciralo sa Zelenskim pre otpuštanja slavnog TV voditelja.

Rupert Mardok, šef holding kompanije Foksa, i njegov sin Laklan razgovarali su sa Vladimirom Zelenskim pre nego što je Foks njuz otpustio Takera Karlsona, glavnog kritičara ukrajinskog predsednika, prema ovim izveštajima.


Webtribune.rs

Pratite naše najbolje vesti na Vkontakte 

[adsenseyu4]