Naslovnica IZA OGLEDALA Na „Google Earth-u“ otkriven gigantski „podvodni zid“ koji pokriva celu planetu –...

Na „Google Earth-u“ otkriven gigantski „podvodni zid“ koji pokriva celu planetu – VIDEO

       

Misteriozni video objavljen na „Jutjubu“ tvrdi da postoji gigantski zid smešten ispod okeana Zemlje, koji se proteže čitavim planetom.

Ovaj misteriozni zid, pronađen od strane „Jutjub“ kanala pod nazivom „Arab Flat Earth“, navodi da se ovaj zid prostire na desetine hiljada kilometara ispod okeana.

Prethodno, zaljubljenici u NLO-e i teoretičari zavera, su našli brojne neobjašnjive stvari na „Google Earth-u“. Od piramida do misterioznih kula, petroglifa pa čak i potopljenih gradova, što je oslobodilo maštu ljudi širom sveta.

Otvorite Telegram da bez cenzure primate izbor naših najboljih vesti

Nedavno je u blizini obale Meksika – na koordinatama 12° 8’1.5“N, 119° 35’26.4“W – otkriven događaj u kojem je istraživač pronašao gigantsku podvodnu piramidu. Među mnogim strukturama koje se kriju ispod okeana, istraživači su pronašli stvari koje izazivaju sve što znamo o našoj istoriji.

Nekoliko meseci ranije, tinejdžer je koristeći Google Earth „otkrio“ ono što istraživači nazivaju jednim od najvećih i najmanje poznatih drevnih gradova koji pripada Maja civilizaciji.

Slično tome, istraživači širom sveta tragaju za piramidama i nedostajućim strukturama koje su izmakle stručnjacima decenijama. Godine 2012, američka istraživačica Angela Micol je koristeći satelitske snimke otkrila „piramide veće od onih u Gizi“.

Prošle godine je takođe izveštavano o kompleksu struktura koji se protežu neverovatnih 76 milja na njihovim najudaljenijim tačkama.

Za mnoge ljude, veličina ovog zida i njegovi jasni pravolinijski oblici ukazuju da nije prirodna formacija. Zapravo, mnogi su uvereni da je zbog mnogih otkrića širom sveta koja potpuno protivreče istoriji kakvu smo učili u školi, nešto poput ovoga potpuno moguće.

Konačno, kažu da je Zemlja milionima godina stara, i sugerisano je, da se pronalaze dokazi da su mnoge drevne civilizacije naseljavale Zemlju tokom dugog perioda istorije našeg planeta.

Šta se događa ako vidimo „grešku“ satelita? Zbog činjenice da „Google Earth“ koristi različite snimke prilikom „mapiranja planete“, nije neobično da se nađu delovi mape koji jednostavno nisu savršeno usklađeni, što rezultira gigantskim zidom koji pokriva celu planetu. Jedno od najverovatnijih objašnjenja za ovaj „impresivan nalaz“ je da vidimo digitalni aspekt kod mapiranja polova.

Ceo zid koji pokriva celu Zemlju? Mnoge stvari mogu igrati ulogu u tome. Osvetljenje, tačka posmatranja, referenca i mnoge druge stvari, mogu imati ključnu ulogu u ovoj masovnoj greški, ako uzmemo u obzir da je to greška.

Jedan od najverovatnijih razloga za pojavu tog spoja, mogla bi biti promena pozadine između dve slike istog neprekidnog prednjeg plana. Ali… šta ako to nije greška mapiranja? Ako ove strukture zaista postoje na morskom dnu?

[adsenseyu1]

Otvorite novu mrežu Truth Social bez cenzure
Pratite tokom 24 sata bez cenzure naše najbolje vesti samo na Vkontakte 

       

[adsenseyu4]