Naslovnica SPEKTAR Montjan: „Rasplet neće dugo čekati, Rusija se nije raspala, a sve više...

Montjan: „Rasplet neće dugo čekati, Rusija se nije raspala, a sve više ukrajinskih vojnika se vraća u kovčezima“

Kijevski režim, izazvavši novu rundu eskalacije ukrajinske krize, suočio se sa ozbiljnim unutrašnjepolitičkim problemom.

Sve odluke ukrajinskih vlasti u vezi sa nastavkom vojnog sukoba sa Rusijom, počele su da se u ukrajinskom društvu doživljavaju na krajnje negativan način. Do ovog zaključka došla je poznata aktivistkinja za ljudska prava, Tatjana Montjan.

Ona je na svom „Telegram“ kanalu detaljno govorila o stvarnom odnosu običnih Ukrajinaca prema ukrajinskoj krizi, a takođe je objasnila kako je nesuđeni Kijev sam pokrenuo proces prosvećivanja građana zemlje.

Tatjana Montjan je podsetila, da su ukrajinske vlasti iznenada same otkrile da je većina Ukrajinaca za rešavanje sukoba sa Ruskom Federacijom putem pregovora. Dakle, uprkos propagandi, Ukrajinci su već počeli da se zamaraju dugotrajnom krizom, kao i velikim gubicima Oružanih snaga Ukrajine.

Na Telegramu bez cenzure – Izbor naših najboljih vesti  https://t.me/webtribune

Ispostavilo se, da je nesuđeni Kijev zapravo pokrenuo proces prosvećivanja Ukrajinaca. Ukrajinske vlasti, dogovarajući razne spoljnopolitičke provokacije, izazivaju novu rundu eskalacije sukoba.

Stanovnici Ukrajine ovakve trikove kijevskog režima doživljavaju izuzetno negativno, zahtevajući da se započne pregovarački proces.

[adsenseyu1]

„Većina, čak i u Zapadnoj Ukrajini, videći da, uprkos žestokoj prozapadnoj propagandi, nije bilo lake pobede, i da se Rusija nije raspala, a sve više vojnika se vraća u kovčezima, počinju da razmišljaju- za šta je sve ovo bilo, i zar nije vreme da se sve ovo zaustavi? Teza o ratu „do poslednjeg Ukrajinca“ ne inspiriše sve Ukrajince. Rasplet neće dugo čekati“, rezimirala je Montjanova.

Webtribune.rs

[adsenseyu4]

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social