Naslovnica ŽIVOT Jednostavan i prirodan način da uklonite herpes

Jednostavan i prirodan način da uklonite herpes

ntrqhgra

Beli luk povećava obrambenu sposobnost organizma. Bogat je mnogim mineralima kao što su kalcijum, sumpor, fosfor i gvožđe, između ostalih.

Herpes se najčešće pojavljuje na usnama i oko njih, a pomoću jednostavnog prirodnog leka moći ćete da ga se brzo i efikasno rešite.

Uzmite češanj belog luka, sitno ga iseckajte i stavite na herpes. Pustite da odstoji oko 10 minuta, zatim ga skinite i isperite toplom vodom. Ovaj postupak ponovite pet puta i u roku od 12 sati herpes će da nestane. Ako je reč o većem herpesu, postupak ponovite i sutradan.

[adsenseyu1]

Beli luk povećava odbrambenu sposobnost organizma. Bogat je mnogim mineralima kao što su kalcijum, sumpor, fosfor i gvožđe. Sadrži i eterična ulja kao što su alicin i vitamine, zato se smatra prirodnim antibiotikom.

Neka istraživanja su pokazala da beli luk ima antitumornu aktivnost i zbog toga se koristi i u borbi protiv raka.

Osim toga, beli luk je izvrstan borac protiv visokog krvnog pritiska, koristi se za razgradnju masti u krvi, leči aterosklerozu, dijabetes, bolesti srca, reumu, glavobolje, ublažava stres, umor, bronhitis, hronični kašalj, astmu, izbacuje toksine iz tela, pomaže kod čišćenja creva, poboljšava cirkulaciju i sprečava trombozu.

(Dnevno)

[adsenseyu5][adsenseyu5]