HOROSKOP ZA 12. SEPTEMBAR: Blizancu nepovoljan dan za poslovne odluke

vycbnycfbngy

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete tokom celog dana imati neke sitne probleme i kočnice ali neće biti ozbiljnijih posledica po vaš posao. Generalno se potrudite da izbegavate bilo kakve rizike.

LJUBAV: Ne dopada vam se stav koji je zauzeo vaš partner i deluje vam da nećete moći još dugo da ostanete zajedno. Moguće je da će se promena desiti brže nego što mislite.

ZDRAVLJE: Problemi sa alergijama su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete danas biti osetljiviji. Izbegavajte namirnice nepoznatog porekla i potrudite se da pazite na sebe.

BIK

POSAO: Mogući su manji konflikti sa nekim od vaših pretpostavljenih ali ne biste trebali da imate veće probleme. Do kraja dana ćete uspeti da smirite situaciju u kojoj ste se našli.

LJUBAV: Moguće je da vaš partner očekuje od vas više od onoga što možete da mu pružite. Za sada nekako površno gledate na tu vezu. Moguće je da niste spremni za veće obaveze.

ZDRAVLJE: Povedite računa o pritisku koji bi mogao da varira kod vas. Srčani problemi su naglašeni, pogotovo ako ste do sada već imali tegobe na tom polju. Posetite lekara.

BLIZANCI

POSAO: Nije povoljan dan za nove poslovne odluke jer ne možete da realizujete baš sve ono što želite istog trenutka. Moguće je da vam se brzopletost i impulsivnost neće isplatiti.

LJUBAV: Moguće je da ste na neki način uzdrmani, da generalno nemate unutrašnju stabilnost na polju ljubavi. Nemate dovoljno poverenja u vašeg partnera i osećate se loše zbog toga.

ZDRAVLJE: Pospani ste i iscrpljeni. Potrebno vam je više sna. Nemojte da se forsirate danas jer vam nije povoljan dan za preteranu fizičku aktivnost. Potrudite se da odmarate.

RAK

POSAO: Nemojte da verujete baš svima, jer neka obećanja mogu biti lažna. Najbolje je da se ne oslanjate na druge. Današnji dan vam nije preterano povoljan za poslovno polje.

LJUBAV: Lako se možete desiti da se iz nekog razloga udaljite od voljene osobe. Pred vama je moguća emotivna kriza. Ukoliko ste slobodni, moguće je da se osećate melanholično.

ZDRAVLJE: Problemi sa zubima su mogući kod vas tokom narednog perioda. Posetite stomatologa radi redovne kontrole. Mogući su i problemi sa osetljivim desnima.

LAV

POSAO: Moguće je da ste skloni svađama sa kolegama i da generalno vlada neka negativna atmosfera na vašem radnom mestu. Izbegavajte preterano žučne rasprave.

LJUBAV: Skloni ste donošenju brzopletih odluka pa se može desiti da napravite pogrešan izbor partnera. Ukoliko ste več u ljubavnoj vezi danas možete biti skloni konfliktima.

ZDRAVLJE: Povedite računa kada je u pitanju holesterol. Izbegavajte preterano masnu i slanu hranu. Kod vas se vide i mogući problemi sa jetrom i pankreasom. Posetite lekara.

DEVICA

POSAO: Moguće je da imate manje finansijske probleme i da očekujete da vam neko vrati dug iz prošlosti. Očekuje vas faza u kojoj možete da doživite neka manja razočarenja.

LJUBAV: Pokušavate da se opustite i da sa neke druge tačke pogledate na odnos koji imate sa voljenom osobom. Prijaće vam ta promena. Raspoloženje vam se značajno popravlja.

ZDRAVLJE: Posetite ginekologa za svaki slučaj ako imate neke manje probleme sa ženskim organima. Muški pripadnici ovog znaka ne bi trebali da očekuju veće smetnje.

VAGA

POSAO: Moguće je da tokom današnjeg dana ne zavisi dosta toga od vas i da ste na neki način više posmatrač nego učesnik događaja. Osećate određenu dozu pritiska na ovom polju.

LJUBAV: Potpuno ste opušteni i jako lepo se osećate pored voljene osobe. Pred vama je šansa da zajedno uživate. Ukoliko ste slobodni, moguće je novo poznanstvo kod vas.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bubrezima. Posetite lekara radi redovne kontrole. Moguće je da ćete imati neke manje probleme kada se radi o pojavi peska i kamena.

ŠKORPIJA

POSAO: Dolazite do nešto opuštenijeg tempa na poslu, ne očekuje vas previše obaveza. Pred vama je prilika za odmor. Iskoristite današnji dan kako biste se konačno odmorili.

LJUBAV: Spremni ste za flert i nova poznanstva. Možete da očekujete neku neobaveznu priču sa vazdušnim znakom. Ukoliko već imate partnera, vaš odnos se polako popravlja.

ZDRAVLJE: Preporuka je da povedete računa o ishrani. Mogući su manji problemi sa viškom kilograma. Očekuje vas faza u kojoj ćete se boriti sa svojim navikama i očekivanjima.

STRELAC

POSAO: Imaćete sreće i sve poslove koje imate za danas ćete obaviti prilično brzo. Možete da se nadate veima opuštenom danu! Ostaće vam mnogo slobodnog vremena za opuštanje i odmor.

LJUBAV: Planirate zajedničko putovanje sa voljenom osobom i pred vama je veoma povoljan period da planove realizujete! Ukoliko ste slobodni, moguća je nova neobavezna romansa.

ZDRAVLJE: Glava vam je prilično osetljiva. Mogući su problemi sa migrenom, sinusima ali i sa osetljivim očima. Takođe se danas čuvajte i mogućih udaraca u glavu ili povreda.

JARAC

POSAO: Malo vam nedostaje da sasvim završite neki veliki projekat na kom ste radili već duži vremenski period. Uskoro ćete doći do realizacije uspeha na poslovnom planu.

LJUBAV: Iako naizgled imate sve, niste zadovoljni. Ne dopada vam se monotonija. Čeznete za promenama na ovom polju. Možete da očekujete da ćete uskoro imati nova dešavanja.

ZDRAVLJE: Osetljivost donjeg stomaka je naglašena kod vas. Mogući su problemi sa probavom. Izbegavajte unos namirnica koje nadimaju ili se teško vare.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete imati novu poslovnu ponudu koja za vas može da bude veoma korisna i interesantna! Uskoro vas očekuju važne poslovne promene.

LJUBAV: U svom partneru nalazite sve ono što vam je potrebno- strast, ljubav, podršku, pažnju… Srećni ste. Očekuje vas faza iskrenog emotivnog zadovoljstva i sreće.

ZDRAVLJE: Povedite računa o mokraćnim putevima. Moguća je neka manja ili prolazna upala kod vas. Povedite računa i o svom imunitetu. Generalno ste osetljiviji u narednom periodu.

RIBE

POSAO: Ukoliko budete bili dovoljno strpljivi, uspećete da rešite sve probleme. Pred vama je period u kom će se stvari srediti. Postepeno rešavate sve ono što vam je predstavljalo opterećenje.

LJUBAV: Moguće je da ste na neki način idealizovali voljenu osobu i da sada zato imate probleme u komunikaciji. Pokušajte realnije da sagledate osobine vašeg partnera.

ZDRAVLJE: Podložni ste prehladi. Moguće je da ćete imati manje probleme sa kijavicom, disajnim putevima i tome sl. povećajte unos vitamina i poradite na jačanju imuniteta.

(astrousluge.com)