HILARI SE NEĆE MIRNO POVUĆI: Klintonovi i Soroš pokreću američku „Ljubičastu revoluciju“

hilari

Poraženi demokratski predsednički kandidat Hilari Klinton se neće mirno povući. U jutro posle njenog iznenađujućeg i neočekivanog poraza od republikanskog kandidata Donalda Trampa, gospođa Klinton i njen suprug, biviši predsednik Bil Klinton, ušli su u salu hotela u Njujorku i oboje su bili u ljubičastoj odeći.

Štampa je odmah primetila boju i upitali šta ona predstavlja. Potparoli Klintonovih su tvrdili da predstavlja spajanje demokratske “plave Amerike“ i republikanske “crvene Amerike“ u jedninstvenu ljubičastu mešavinu. Ova izjava je bila potpuna prevara, kao što je već poznato građanima država koje su u prošlosti ciljane zlobnim političkim operacijama Džordža Soroša.

Klintonovi, koji su dobili milione dolara doprinosa u kampanjama i donacije Klinton fondaciji od Soroša, su u stvari pomagali da se pokrene Sorošova “Ljubičasta revolucija“ u Americi. Ljubičasta revolucija će se odupreti svim naporima Trampove administracije da potisne globalističke politike Klintonovih i uskoro bivšeg predsednika Baraka Obame. Ljubičasta revolucija će takođe nastojati skratiti Trampovu vladavinu kroz ulične proteste i političko remećenje u Sorošovom stilu.

Malo je verovatno da će saradnici predsednika Trampa savetovati novog predsednika da sprovede diverzivnu kriminalnu istragu privatnih e-mejl servera gospođe Klinton i drugih pitanja u vezi sa aktivnostima Klinton fondacije, posebno kada se zemlja suočava sa toliko drugih gorućih pitanja, uključujući poslove, imigraciju i zdravstvenu zaštitu.

Međutim, predsedavajući Nadzornog komiteta Predstavničkog doma SAD-a, Džejson Čafec, rekao je da će nastaviti saslušanja u Kongresu o Hilari Klinton, Klinton fondaciji i saradnici gospođe Klinton, Humi Abedin. Predsednik Tramp ne bi trebalo da dozvoli sebi da bude ometen ovim naporima. Čafec nije bio jedan od najodanijih Trampovih pristalica.

Američki globalisti i intervencionisti strahuju zbog establišmenta i ukorenjene nacionalne bezbednosti i vojnih “stručnjaka“ koji se protive Trampovoj kandidaturi. Oni smatraju da će i kao takvi biti primorani da se pridruže Trampovoj administraciji jer u Trampovom unutrašnjem krugu savetnika nema dovoljno takvih “stručnjaka.“

Diskreditovani neokonzervativci iz Bele kuće Džordža Buša, kao što je ko-zaverenik rata u Iraku Siven Hadli, se pominju kao neko koga bi Tramp trebao da ima u svom Savetu za nacionalnu bezbednost i drugim visokim pozicijama.

Državni sekretar Džordža Buša, Džejms Bejker, tvrdokorni Bušov lojalista, se takođe ponudio kao član Trampovog tima Bele kuće. Apsolutno nema razloga da Tramp traži savete od starih republičkih fosila kao što su Bejker, Hadli, bivši državni sekretari Rajs i Pauel, bivši ambasador SAD-a u UN Džon Bolton, i drugi. Ima mnogo Trampovih pristalica koji imaju bogato iskustvo u stranim i domaćim pitanjima bezbednosti, uključujući i one sa afričkim, haiti, latino i arapskim poreklom koji nisu neokonzervativci, koji mogu popuniti Trampove pozicije na visokom i srednjem nivou.

Tramp mora da se distancira od iznenadno dobronamernih neokonzervativaca, avanturista, militarista i intervencionista i ne dozvoliti im da zaraze njegovu administraciju. Da je gospođa Klinton izabrana za predsednika, članak o novoj administraciji bi glasio:

“Na osnovu militarizma i stranog avanturizma njenog mandata kao državnog sekretara i dva predsednička mandata njenog muža Bila Klintona, svet se nalazi u prodavnici velike američke vojne agresije na više frontova širom sveta. Novoizabrana predsednica Hilari Klinton ne krije svoju želju da se suprotstavi Rusiji vojno, diplomatski i ekonomski na Bliskom istoku, na samim vratima Rusije u istočnoj Evropi, pa čak i unutar granica Ruske Federacije. Gospođa Klinton je obrisala prašinu sa dugo diskreditovane politike “zadržavanja“ koju je uveo profesor Džordž F. Kenan u periodu posle Svetskog rata. Administracija gospođe Klinton će verovatno promovisati najoštrije neokonzervativne Hladne ratnike administracije Baraka Obame, uključujući pomoćnika državnog sekretara za evropske i evroazijske poslove Viktoriju Njuland, ličnog favorita Klintonove.“

Novoizabrani predsednik Tramp ne može da priušti da dozvoli onima koji su u istoj mreži kao Njulandova, Hadli, Bolton i drugi da se pridruže njegovoj administraciji gde bi metastazirali kao agresivni oblik raka. Ovi pojedinci ne bi sprovodili Trampovu politiku, nego bi tražili način da nastave da oštećuju američke odnose sa Rusijom, Kinom, Iranom, Kubom i drugim narodima.

Ne samo da Tramp mora da se nosi sa republikanskim neokonzervativcima koji pokušavaju da se uvuku u njegovu administraciju, nego mora da se nosi i sa pokušajem Soroša da poremeti njegovo predsedništvo i SAD sa Ljubičastom revolucijom.

Čim je Tramp proglašen za 45. predsednika SAD-a, političke operacije koje finansira Soroš su pokrenule svoje aktivnosti da poremete Trampa tokom perioda Obaminog isticanja mandata i nakon toga. Brzina Ljubičaste revolucije podseća na brzinu kojom su demonstranti izašli na ulice Kijeva, glavnog grada Ukrajine, u dve Narandžaste revolucije pod pokroviteljstvom Soroša, jedne u 2004. godini i druge, deset godina kasnije, u 2014. godini.

Dok su Klintonovi prihvatali ljubičasto u Njujorku, ulične demonstracije, neke nasilne i sve koordinisane od strane Moveon.org i “Black Lives Matter“ koje finansira Soroš, su izbile u Njujorku, Los Anđelesu, Čikagu, Oklandu, Nešvilu, Klivlendu, Vašingtonu, Ostinu, Sijetlu, Filadelfiji, Ričmondu, Sent Polu, Kanzas Sitiju, Omahi, San Francisku, i u oko 200 drugih gradova širom SAD-a.

Ruska pevačka grupa “Pussy Riot“ koju finansira Soroš je na YouTube je postavila muzički video protiv Trampa pod nazivom “Make America Great Again.“ Video koji se proširio internetom Video, oskrnavljuje i ispunjen je nasilnim delima, oslikava distopijsko Trampovo predsedništvo. Nadežda Tolokonikova, član Pussy Riot-a, pozvala je sve Amerikance koji su protiv Trampa da svoju ljutnju pretvoje u umetnost, naročito muziku i vizuelnu umetnost. Korišćenje političkih grafita je popularna Šarpova taktika. Ulični protesti i muzika i umetnost protiv Trampa su bili prva faza Sorošove Ljubičaste revolucije u Americi.

Novoizabrani predsednik Tramp se suočava sa dvostrukim napadom svojih protivnika. Jedni predvode zacrtane neokonzervativne birokrate, uključujući bivšeg direktora Centralne obaveštajne agencije i Agencije za nacionalnu bezbednost Majkla Hejdena, bivšeg sekretara za unutrašnju bezbednost Majkla Čertofa, i lojaliste porodice Buš koji žele da budu među onima koje će Tramp postaviti na visoke pozicije u nacionalnoj bezbednosti, obaveštajnoj službi, spoljnoj politici i odbrani.

Ovi neokonzervativci pokušavaju da ubede Trampa da mora zadržati Obaminu agresivnost i ratobornost prema Rusiji, Kini, Iranu, Venecueli, Kubi i drugim zemljama. Drugi front napada protiv Trampa dolazi od političkih grupa i medija koje finansira Soroš. Ova druga linija napada je propagandni rat u kom se koriste stotine novina protiv Trampa, internet sajtova i emitera, koji će pokušati da potkopaju poverenje javnosti u Trampovu administraciju od samog početka.

Jedna od Trampovih političkih reklama, koja je objavljena uoči dana izbora, navodi da su Džordž Soroš, predsednica Federalnih rezervi Dženet Jelen, i izvršni direktor Goldman Saksa Lojd Blankfejn, svi deo “globalne strukturne moći koja je odgovorna za ekonomske odluke koje su opljačkale radničku klasu, otele zemlji njeno bogatstvo i stavili taj novac u džepove nekolicine velikih korporacija i političkih subjekata.“

Soroš i njegovi podanici su odmah podrugljivo napali reklamu kao “antisemitsku.“ Predsednik Tramp bi trebalo da bude na oprezu protiv onih koje je njegova kampanja prozvala u reklami i protiv njihovih kolega. Sorošev sin, Aleksandar Soroš, pozvao je Trampovu ćerku, Ivanku i njenog supruga Džareda Kušnera da se javno odreknu Trampa. Sorošova taktika ne samo da nastoji da razdvoji nacije, nego i porodice. Tramp mora biti na oprezu protiv sadašnjih i budućih mahinacija Džordža Soroša, uključujući i njegovu Ljubičastu revoluciju.

Webtribune.rs