OTKRIVENA STRAŠNA ZAVERA: Razorni zemljotresi u Italiji nisu bili prirodni, evo šta ih je izazvalo …

italija3

Eksperimenti CERN-ovog velikog hadronskog sudarača izazvali najnovije masivne zemljotrese u Italiji: LHC otvorio portal u drugu dimenziju

Teoretičari zavere su podigli uzbunu da su tekući AWAKE eksperimenti u objektu velikog hadronskog sudarača (LHC) Evropske organizacije za nuklearno istraživanje, u blizini Ženeve u Švajcarskoj, izazvali nedavnu seriju zamljotresa koji su pogodili centralnu Italiju i ubili više od 250 ljudi, piše „Daily Mail“.

Prema bizarnoj tvrdnji predstavljenoj u videu pod nazivom “Buđenje zvezdane kapije u CERN-u“ postavljenom na YouTube 5. novembra 216. godine od strane teoretičara zavere BPEarthWatch, nedavni visoko energetski AWAKE eksperimenti u CERN LHC objektu u blizini francusko-švarcarske granice su prouzrokovali nepoznate sile koje su podstakle niz zemljotresa.

https://youtu.be/xvU_xmH7wtk

Prvi potresi koji su se dogodili u avgustu su uništili zgrade i istorijske spomenike, što je izazvalo gubitak ljudskih života u centralnim italijanskim gradovima, kao što su Amatriče i planinsko selo Kasteručia, izveštava The Globe and Mail.

Ali organi CERN-a u Ženevi su navodno negirali tvrdnje teorije zavere da su AWAKE eksperimenti u LHC objektu izazvali zemljotrese.

25-kilometarski prstenoliki LHC je svetski najmoćniji akcelerator čestica i sudarač. On ubrzava naelektrisane čestice, kao što su protoni, do veoma visokih energetskih nivoa blizu brzine svetlosti pre nego što uzrokuje da se sudare.

Svrha ubrzavanja i sudara osnovnih čestica je da se simuliraju visoko energetski uslovi kakvi su se desili u svemiru ubrzo nakon Velikog praska. Cilj naučnika je da otkriju interaktivne snage manjeg obima u osnovi strukture univerzuma.

https://youtu.be/xZ9_2qySXmw

Kako kažu iz CERN-a, AWAKE eksperiment je istraga o upotrebi pogona protona preko plazme da se ubrzaju naelektrisane osnovne čestice do visokog energetskog nivoa pre nego što ih dovede do sudara kao način za prodiranje još dublje u tajne o poreklu našeg univerzuma.

Naučnici se nadaju da će značajan napredak u upotrebi plazma pogona za ubrzanje osnovnih naelektrisanih čestica – umesto postojeće metode koja se oslanja na korišćnje superprovodnih magneta – moći da znači da inženjeri ne moraju da grade sve veće i veće akceleratore čestica da bi postigli više energije, jer bi plazma pogoni mogli biti u stanju da ubrzaju čestice do viših energetskih nivoa na kraćim relacijama.

Naučnici se takođe nadaju da će na dovoljno visokim energijama biti u stanju da stvore minijaturne crne rupe i možda naići na dokaze o postojanju paralelnih univerzuma.

https://youtu.be/z4Rf33Hf7Dw

Ali teoretičari zavere tvrde da je LHC izvor velike opasnosti za Zemlju i univerzum, jer visoko energetski eksperimenti mogu da proizvedu crnu rupu koja guta naš svet ili remeti fizičku strukturu prostornog vremena, zbog čega može doći do kolapsa celog univerzuma.

Na osnovu tvrdnje naučnika da bi eksperimenti mogli dati dokaze o paralelnim univerzumima, neki teoretičari zavere su zabrinuti da bi stvaranje minijaturnih crnih rupa u LHC-u moglo dovesti do otvaranja portala ka drugoj dimenziji ili paralelnom univerzumu, što bi omogućilo zlonamernim demonskim bićima da uđu u naš svet.

Navodi da bi LHC mogao da otvori portal ka demonskoj više dimenzionalnoj ravni, su povezani sa bizarnim tvrdnjama teorije zavere da zla tajna grupa Iluminati stoji iza eksperimenata.

Prema rečima teoretičara zavere, Iluminati su skloni nametanju demonske vlade Novog svetskog poretka (NWO) čovečanstvu.

Na početku AWAKE eksperimenata 17. juna 2016. godine, teoretičari zavere su podigli uzbunu da bi to moglo izazvati globalnu katastrofu otvaranjem portala ka drugoj dimenziji. A posle prvog zemljotresa koji je pogodio centralni deo Italije u avgustu, teoretičari zavere su spekulisali da su zemljotresi možda pokrenuti AWAKE eksperimentima. Oni su upozorili da Zemlja ostaje u opasnosti sve dok naučnici insistiraju da nastave sa navodno opasnim eksperimentima.

“Oni su podigli igru,“ podigao je uzbunu BPEarthWatsch u novom videu. “Govorimo o tome još od kad su počeli zemljotresi u Italiji. Sada je AWAKE pokrenut i radi – ne znamo koliko dugo. Postoji veza između trenutnih zemljotresa u Italiji i aktivnosti CERN sudarača. Ja lično verujem da je to istina.“

Teoretičar zavere sa YouTube-a je naveo da su nedavni smrtonosni zemljotresi koji su se dogodili u Italiji u direktnoj vezi sa LHC objektom.

Ovo nije prvi put da su teoretičari zavere povezali zemljotrese sa tekućim eksperimentima u CERN-ovom LHC objektu. Teoretičari zavere su naveli da je CERN bio iza zemljotresa jačine 7.0 koji je pogodio ostrvo južnog Pacifika Vanuatu u aprilu 2015. godine i “uzdrmao celu planetu kao pijanca,“ izvestio je The Inquisitr.

Teoretičari zavere su takođe tvrdili da su LHC eksperimenti izazvali smrtonosni zemljotres u Nepalu u aprilu 2015. godine u kom su poginule hiljade ljudi.

https://youtu.be/R_eoaTbzq9U

Teorija BPEarthWatch-a o uzroku nedavnih zemljotresa u Italiji je izazvala diskusije na blogovima i forumima teorije zavere.

NLO bloger i teoretičar zavere Skot Varing je izjavio da je uveren da “postoji veza između trenutnih zemljotresa u Italiji i aktivnosti CERN-ovog sudarača.“

“BPEarthWatch navodi da postoji veza između trenutnih zemljotresa u Italiji i aktivnosti CERN-ovog sudarača. Ja lično mislim da je to istina,“ napisao je Varing 7. novembra na svom blogu UFO Sightings Daily.

“Ako se sećate, kada je predsednik Obama bio u Norveškoj i primao Nobelovu nagradu za mir, mikro crna rupa se otvorila na nebu iznad grada. “Slučajnost? Ne, to je uzrokovao CERN.“

On se složio sa tvrdnjom BPEarthWatch-a da izvođenje visoko energetskih eksperimenata pod zemljom može proizvesti zemljotrese.

“Ako bi se mikro crna rupa pojavila ispod površine, ona bi trajala oko 3-15 minuta, baš kao ona nad Norveškom, i onda bi nestala. To bi uzrokovalo zemljotrese u Italiji i drugim mestima,“ nastavio je.

Varing je tvrdio je CERN podesio svoju LHC mašinu na više energetske nivoe jer organizacija traži da stvori “Zvezdanu kapiju“ ka drugoj dimenziji.

cern

“Izgleda da CERN namerno pokušava da stvori Zvezdanu kapiju, ali će planeta trpeti zemljotrese zbog njihovih neuspeha,“ rekao je. “Naravno, Zvezdana kapija bi bila put od jedne do druge planete u treptaju oka.“

“Ova vrsta tehnologije može omogućiti ljudima da je koriste kao portal za prikupljanje resursa, upoznavanje drugih vrsta i čak i osvajanje njih, ili samo populaciju nove planete,“ nastavio je on. “To takođe omogućava vanzemaljcima da dođu sa druge strane i osvoje nas.“

Ali CERN je pokušao da se suprotstavi upornim spekulacijama teoretičara zavere sa YouTube-a koji šire strah o aktivnostima u LHC-u.

“LHC je bezbedan, i radi glatko i neprekidno i danju i noću, otkako je obnovljen prošlog proleća,“ navodi se u CERN-ovom sopštenju, a prenosi Daily Mail. “Priroda rutinski proizvodi više energije u sudaru kosmičkih zraka: to se dešava u atmosferi u svakom trenutku.“

“Zemljotresi su oduvek postojali na Zemlji, nažalost. Veoma smo tužni zbog strašnih događaja u Italiji,“ dodaje se u saopštenju.

Webtribune.rs