HAKERI OTKRILI IZ MEJLA KOLINA PAUELA: Iluminati iz „Bohemian Grove“ ne žele Trampa

fdzerdsgfbgfdf

Objava hakovanih e-mejlova Kolina Pauela u utorak, otkrila je da su članovi „Bohemian Grove“ pokrenuli tajnu kampanju da zaustave Trampa da ne bude izabran za predsednika ovog novembra.

Pauelovi hakovani e-mejlovi otkrivaju da većina prisutne elite na najpoznatijem svetskom tajnom društvu misli za Trampa da je “katastrofa,“ i Pauel priznaje da “samo njih par neće glasati za Hilari nego za kandidata treće strane“, izveštava „Breitbart.com“

„Bohemian Grove“ se nalazi u udaljenom Monte Riu u Kaliforniji i služi kao mesto za okupljanje moćnih političara i bogatih biznismena koji su članovi Boemskog društva. Godišnji tajni sastanak se održava dve nedelje svakog Jula.

Ovde je kompletan Pauelov e-mail od 24. jula 2016. godine, koji je hakovan od strane DCLeaks i kome su pristupile Breitbart News preko lozinke koja je data novinaru od strane hakerske grupe:

“Piter, vratio sam se iz „Bohemian Grove“. Iznenađenje, iznenađenje, sedeo sam pored Stivena Harpera nekoliko puta i imali smo lepu diskusiju. Polaznici „Bohemian Grove“ znaju da je Tramp katastrofa. Većina će glasati protiv, ali mali broj njih neće glasati za Hilari nego za kandidata treće strane. Čudne se stvari dešavaju ovde. S druge strane, sve je dobro s Pauelovima. Mi ćemo da se iskrademo na nekoliko dana u Avgustu. Naravno da bih voleo da te vidim. Javi mi svoje datume. Rekao sam Stivenu da se činiš sasvim zadovoljnim u svom novom delu života.

Sve najbolje, Kolin“

E-mejl je upućen kanadskom političaru i advokatu Piteru Gordonu Mekeju, bivšem članu Kanadskog parlamenta, koji je služio kao ministar pravde i pravobranilašva, ministar narodne odbrane i ministar spoljnih poslova.

Stiven Harper, koji je naveden u e-mejlu, je bio kanadski premijer od 6. februara 2006. godine, do 4. novembra 2015. godine.

„Bohemian Grove“ je mesto za odmor površine 11km2 u Monte Riu u Kaliforniji koje služi kao mesto za okupljanje vodećih političara i biznismena. Glavni tajni sastanak društva traje dve nedelje u Julu, sa Pauelovim pisanjem da je bio prisutan na događaju prošlog jula.

U prethodnom e-mejlu upućenom Mekeju, Pauel je pisao o politici ne donošenja komunikacijskih uređaja u „Bohemian Grove“.

“Idem iz grada u Kaliforniju za vikend,“ napisao je Pauel, misleći na „Bohemian Grove“. “Bez telefona, e-mejla ili čak kindla.“

U 2011. godini, Washington Post je izvestio o godišnjem julskom događaju:

“Svakog jula, neki od najbogatijih i najmoćnijih ljudi na svetu se okupljaju na mestu od 11km2 u Monte Riu u Kaliforniji, na dve nedelje teškog pijanstva, super tajnih razgovora, druid obožavaoci (grupa insistira na tome da oni jednostavno “duboko poštuju Redvud“), i drugih rituala.

Njihov cilj: da izbegnu “ograničenu kulturu,“ ili nepristojne interese, običnih ljudi.

Ljudima koji se okupljaju u „Bohemian Grove“ – koji su uključivali istaknute poslovne lidere, bivše predsednike SAD-a, muzičare i gospodare nafte –  je rečeno da “Pauci i mreže ne stanuju ovde,“ što znači da svi poslovni dogovori treba da ostanu van ovog skupa. Izuzetak je bio 1942. godine, kada je u „Bohemian Grove“ dogovoren Projekat Menhetn, koji je doveo do stvaranja atomske bombe.

Webtribune.rs