Naslovnica ŽIVOT GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018.

gfhtrr1679ckmc

OVAN

Posao

U godini pred nama, Ovnove očekuje značajniji uspeh u poslovima koji su povezani sa edukacijom, naukom, izdavaštvom, umetnošću, turizmom i zabavom. Prihvatite različite mogućnosti putovanja ili kontakte sa inostranstvom jer to može biti zalog za budućnost. Vrlo je izvesno uvećanje imovine ili rešavanje nekih pitanja u vezi sa nasledstvom ili u sudskim sporovima koji traju duže. Na samom početku 2018. saradnicima treba jasno da predstavite ideje ili nova rešenja. Vaš uspeh biće srazmeran uloženom naporu. U periodu od 13. januara do 24. maja investirajte u svoje znanje i energiju koncentrišite na edukaciju. Važno je da se orijentišete prema ciljevima koji donose značajne rezultate i zapaženi uspeh od 11. juna do 16. septembra. Očekuje vas novčana satisfakcija u periodu od 27. avgusta do 12. oktobra i mogućnost promene radnog mesta do kraja 2018.

Ljubav

Početkom godine bićete izuzetno raspoloženi za novu romansu ili ćete krenuti graditi dosta srećniji odnos sa voljenom osobom nego što je do sada to bio slučaj. Nezavisno od svog trenutnog emotivnog statusa ili godina, uživajte u svemu što vas čini zadovoljnom, srećnom i ostvarenom osobom. Prepustite se svojim osećanjima u periodu od 22. januara pa sve do 5. aprila. Najlepše emotivno zadovoljstvo i “ljubavna čarolija” kroz ostvarenje velikih snova, očekuje vas u periodu dok Venera bude prolazila kroz vaše sazvežde od 8. aprila do 3. maja. Potrudite se da zajednički život učinite dovoljno inpirativnim i uzbudljivim u svakom pogledu od 6. septembra do 2. oktobra, kao i od 26. oktobra do 17. novembra. Sve što je lepo može biti i lepše, ako to želite. Krajem godine učinite sve što je potrebno da uveličate i da sačuvate svoju porodičnu, ljubavnu ili ličnu sreću.

Zdravlje

Moguće su povremene glavobolje, naročito u prva tri meseca, koji će vam donositi opterećenja na polju finansija ili nekim nezadovoljstvom u okviru porodice na koja nećete moći da delujete onako kako ste navikli, već ćete sve posmatrati sa strane, a to će doprineti pojačanoj nervozi ili smetnjama sa pritiskom. Stresne situacije kroz koje prolazite imaju generalno negativan uticaj na vaše psihofizičko stanje i zato obratite pažnju na zdraviji način ishrane, zatim na pravilniju negu, kao i na redovne zdravstvene kontrole. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 16. do 28. februara, zatim od 22. marta do 14. aprila, kada je reč o saobraćaju, bez obzira na to da li ste u ulozi vozača ili ste tek pasivni pešak ili korisnik gradskog prevoza. Sredinom avgusta, od 2. do 8. septembra, kao i krajem decembra meseca mogući problemi sa hroničnim bolestima, naročito kod starijih pripadnika znaka.

[adsenseyu1]

BIK

Posao

Vaš horoskop za 2018. godinu najavljuje značajnije promene u karijeri i šire mogućnosti za napredovanje na statusnoj lestvici. Aspekti su povoljni za različite vidove novčanih transakcija, investiranja kroz finansijske i imovinske vrednosti, kao i za kreditne aranžmane. Princip vašeg uspeha najčešće proizlazi iz podrške okoline ili pozitivnog uticaja određenih osoba koje će vam pomoći. Ponekad morate biti spremni na veći rizik, ali sve ima svoju cenu i vi umete da prepoznate dobitnu kombinaciju. Uspeh vas očekuje u poslovima u vezi sa javnošću, umetnosću, ekonomijom i politikom. Početkom godine morate imati strpljenja i poslovne mudrosti u osmišljavanju dobrih poteza, kao i u susretu sa saradnicima. Ali nemojte prekoračiti svoja ovlašćenja, koja su regulisana zajedničkim dogovorom. Vidljive promene, olakšice i povoljnija poslovna klima vas očekuju u drugoj polovini godine. Značajniji rezultati očekuju vas krajem avgusta i oko 2. oktobra.

Ljubav

Ljubavna faza preispitivanja kroz koju prolazite nateraće vas da se povremeno intenzivnije posvetite svojoj karijeri, ali to vam neće doneti željenu ili potpunu satisfakciju.
Osetićete ljubavni zanos, veliku sreću i zadovoljstvo u periodu dok Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežde, od 5. marta do 6. aprila.
Prijatni događaji koji ce obeležiti vaš ljubavni odnos ili susret sa osobom koja će uneti novu emotivnu toplinu i nežnost u vaše srce očekuju vas u periodu od 3. do 29. maja i naročito od 24. juna do 11. jula.
Imaćete novu priliku da osetite zadovoljstvo, dozvolite sebi da vas inspirišu najlepše želje i osećanja prema voljenoj osobi od 12. avgusta do 7. septembra. Nezavisno od svog emotivnog statusa ili godina, uživajte u novoj romansi i zajedničkoj sreći od 2. do 26. oktobra.
Pripadnici ovog znaka koji su u dugim vezama odlučiće se za korak više i svoju vezu će krunisati brakom.

Zdravlje

Važno je da se ponašate disciplinovano i odgovorno prema svojoj zdravstvenoj ravnoteži, izloženi ste različitim pritiscima i često se nalazite pod stresom zbog posla, a da o tome često i ne razmišljate, smatrajući to normalnim stanjem stvari. Moguće su češće glavobolje, zatim povremene stomačne tegobe, naročito u prelaznim periodima, kada se godišnja doba menjaju, osetljivost sistema za varenje i želuca, virusne infekcije u toku jula i avgusta i pojačana nervna tenzija. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 2. do 22. januara sa hranom jer su moguća trovanja i problemi sa varenjem, zatim od 3. do 12. februara, u drugoj polovini jula, kao i od 23. oktobra do 12. novembra. Trebalo bi da obavite hiruršku intervenciju koju planirate još od prošle godine, pravdajući svoj strah time da nemate dovoljno vremena i da to treba ostaviti za neki drugi period. Kada je reč o zdravlju, nema čekanja.

BLIZANCI

Posao

Nastupajuća godina najavljuje sjajne aspekte na polju karijere. Pred vama je period koji donosi šire mogućnosti za profesionalnim usavršavanjem. Uspevaćete da ostvarite svoje velike ambicije, ali su neophodna i izvesna odricanja. Planetarni aspekti ukazuju na moguće probleme u srednjoj fazi planova ili aktivnosti, ali završnica donosi upeh i satisfakciju. Isplatiće vam se različiti vidovi investiranja u poslovnu i privatnu budućnost. Važno je da procenite najbolji trenutak za uspešnu akciju i da precizno predstavite svoje poslovne, finansijske ili privatne planove. Pokažite da ste vrlo ambiciozni i zahtevni u finansijskom smislu, ali i dovoljno motivisani da predstavite svoje stvaralačke sposobnosti u periodu od 3. do 22. januara i zatim od 9. februara, pa sve do 16. aprila. Vrhunski rezultati, posebna priznanja ili napredovanje na statusnoj lestvici očekuju vas tokom maja i juna.

Ljubav

U romantičnom stilu izražavate svoja osećanja i svom snagom stremite ka nekom novom, neobičnom ili uzbudljivom ljubavnom iskustvu, makar to bila i paralelna veza koja bi mogla doneti probleme sa partnerom. Jasno vam je koga ili šta želite u svom prisustvu. Imate nameru da ostvarite svoje ljubavne vizije, bez obzira na svoj emotivni status ili na godine. U prva četiri meseca sledeće godine osetićete veliki emotivni zanos i potrebu za srećnim životom udvoje, naročito ako ste stupili u bračnu luku u drugoj polovini godine koja je za nama. Najuzbudljiviji ljubavni događaji vas očekuju u periodu od 2. januara, pa sve do 7. marta. Venera će boraviti u vašem sazvežđu i učinice da se osećate zanosno ili čarobno uz voljenu osobu. Snažni emotivni impulsi ispuniće vaše misli i osećanja u periodu od 8. aprila do 3. maja, kao i od 19. jula do 12. avgusta. Važno je da sačuvate pozitivnu orijentaciju.

Zdravlje

Važno je da održavate dobru psihofizičku kondiciju i da praktikujete redovne zdravstvene kontrole. Zbog velikog napora ili preteranog forsiranja moguće su povremene iritacije disajnih kanala, virusne infekcije i upale. Osetljivija vam je desna strana tela. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 14. aprila do 6. maja, zatim od 8. do 22. septembra, kao i sredinom oktobra i u drugoj polovini decembra. Skloni ste alergijskim reakcijama, naročito u periodu cvetanja raznog bilja, bez obzira na doba godine. Morali biste se ozbiljnije pozabaviti time. Vi kao da čekate da problem nastane kako bi ga tek onda krenuli rešavati. Sve to vodi ka problemima sa disajnim putevima i čak postoji mogućnost da se sve pretvori u astmu. Dakle, saveti koje budete dobili nakon kontrole kod lekara moraju se primenjivati od 1. januara do 31. decembra 2018. godine.

[adsenseyu4]

RAK

Posao

Novi splet okolnosti i razne situacije koje su bile prisutne u vašem poslu u prethodnoj godini vašu pažnju više usmeravaju ka individualnom angažovanju.  Očekuje vas značajni uspeh u oblastima koje se tiču kulture, sporta, turizma, ali takođe i kroz institucije zatvorenog tipa. Posebno obratite pažnju na različite mogućnosti putovanja ili kontakte sa inostranstvom jer postoji šansa da u narednih nekoliko godina odete van zemlje. Postoje određene “naznake” o promeni poslovnog okruženja. Preuzmite aktivnu ulogu i odgovorite na dobru ponudu u periodu od 22. januara do 9. februara. Važno je da kontrolišete svoju želju za lagodnim poslovnim uslovima i kontaktima.
Od 19. maja do 3. juna očekuju vas povoljnije prilike, investirajte svoje znanje u perspektivne ciljeve. Na vama je da pokažete svoje bogato znanje i sposobnosti na delu u drugoj polovini avgusta, zatim od 12. septembra do 22. oktobra.

Ljubav

Početkom 2018. neke vaše iluzije i emotivni snovi će se raspršiti. Na sreću, vaše nezadovoljstvo neće trajati dugo, jer već od 6. marta očekuje vas nova emotivna sreća. Osetićete zadovoljstvo ili harmoničnu vezu u odnosu sa voljenom osobom u periodu od 3. do 29. maja, zatim od 24. juna do 19. jula. Novi emotivni događaji koji su po vašoj meri i ukusu, ili neko ko će ulepšati vaše dane, predstoje vam od 14. avgusta do 6. septembra. Nezavisno od svog emotivnog statusa ili godina, uživajte uz dragu osobu od 2. do 26. oktobra. Posebno zadovoljstvo i pravi ljubavni procvat, emotivni zanos ili nova romansa očekuje vas u periodu dok Venera bude prolazila kroz vaše sazvežđe, od 17. novembra do 13. decembra. Osetićete snažnu potrebu da ulepšate svoj porodični, bračni ili intimni život. Slobodni pripadnici znaka mogli bi u kratkom vremenskom periodu od marta do juna ući u vezu koja bi vrlo brzo mogla dovesti pred matičara, a nekoliko meseci nakon toga i potomstva.

Zdravlje

Zbog napornih obaveza i dinamičnog načina života moguće su češće hronične tegobe, promene i oscilacije sa pritiskom, povremene virusne infekcije ili nervoze. Važno je da upražnjavate redovne zdravstvene kontrole i da se pravilno oslobađate od viška toksina koji ugrožavaju vaš organizam, izbegavajte stresne situacije koje vas psihički pogađaju. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 16. do 28. februara, zatim od 22. jula do 10. avgusta, početkom septembra, kao i sredinom decembra meseca. Osetljivi ste preko svake mere i zato bi u centru vaše pažnje morale biti osobe koje vas pune pozitivnom energijom. U društvu energetskih vampira padate u depresivna stanja i skloni ste crnim mislima. Morate tu osobinu iskoreniti u ovoj godini što pre. Dakle, dobro razmislite o tome ko vam mami osmeh na lice i širom trčite u zagrljaj takvim osobama, bez obzira na to da li su ljubavni, prijateljski ili neki drugi odnosi posredi.

LAV

Posao

Dragi Lavovi, horoskop vam najavljuje period značajnog uspona, velikog zadovoljstva i nove sreće. Očekuje vas prestiž u različitim segmentima kroz lično ostvarenje. Ovo je vaše vreme, koje nikako ne treba propustiti kao srećnu mogućnost koja donosi važnu životnu prekretnicu. Lična snaga i pozitivna energija proizilazi iz kosmičkog poretka, koji vam donosi privilegovani položaj i različite plodove. Pokažite svoju nesebičnost tako što ćete deliti sa drugima svoj uspeh, zadovoljstvo i sreću, ujedno to je i način da uvećate svoje bogatstvo. U periodu od 9. februara do 16. aprila otvaraju vam se nove poslovne perspektive i bićete akter mnogih uspešnih događaja. Satisfakcija i novi uspon vas očekuje u periodu od 17. maja do 3. juna. Međutim, u drugoj polovini avgusta očekuju vas loše okolnosti kada ćete morati da zapnete da sačuvate status, radno mesto. Krajem godine imaćete razloga da se osećate pobednički.

Ljubav

Prema voljenoj osobi budite dovoljno nežni, inspirativni, senzualni ili romantični kako biste doživeli zajednički vrhunac koji prevazilazi i ona najlepša maštanja. U periodu od 3. januara do 7. marta predstoje vam nežnosti, pažnja i emotivno zadovoljstvo. U lepim stvarima ne postoje granice, naročito ukoliko imate dovoljno mašte i ljubavi u sebi. Neko će uzburkati vaša osećanja i strasti, uživaćete u emotivnim susretima u periodu od 7. aprila do 3. maja i naročito, od 26. maja do 24. juna. U ljubavi je sve moguće.

Očekuje vas veliki emotivni zanos, zaljubljenost ili nova avantura u periodu od 19. jula do 12. avgusta. Venera će boraviti u vašem sazveždu u periodu od 24. oktobra do 19. novembra i donosi sjajnu mogućnost za ljubavni procvat. Prepustite se osećanjima krajem decembra.

Zdravlje

Moguće je da će vaše zdravstvene tegobe najčešće bivati prouzrokovane dodatnim pritiskom okoline, bila da se radi o porodici ili o rukovodstvu u firmi u kojoj ste zaposleni. Povremene glavobolje, smetnje sa vidom i koncentracijom propratna su pojava ukoliko previše forsirate svoj organizam. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 2. do 18. januara, zatim od 7. od 18. juna, kao i od 22. oktobra do 18. novembra. Ono što je veoma bitno za vaše zdravlje jeste da kako znate i umete deo leta provedete na moru. Ono vam vraća snagu i doprinosi da ostatak godine provedete raspoloženi i spremni za svakojake napore, od fizičkih do psihičkih, koje znatno teže podnosite. Navikli ste da budete prvi u svemu i to je veoma teško izdržati. Sami sebi postavljate neke granice koje morate preći, a da bi se to desilo, morate imati miran i spokojan san i periode koji su posvećeni ličnim i malim zadovoljstvima.

[adsenseyu1]

DEVICA

Posao

Godina pred vama nagoveštava uspeh i značajno napredovanje na poslovnoj lestvici. U početku događaji neće ići planiranim tokom, ali sve će se rešavati nakon privremenog zastoja i kroz nečiju podršku. Mnoge okolnosti su na vašoj strani, a kako vreme bude odmicalo, sve više ćete dobijati bolje uslove za nagrađivanje. Inače, ovo je povoljan period za različite vidove investiranja. Značajni su planovi u vezi sa imovinskim ulaganjem, a transakcije i kreditni aranžmani donosiće dobit. Početkom godine potrebno je da uložite energiju i vreme kako biste pravilno okončali sve poslovne projekte, koji vam stvaraju probleme. Očekuju vas uspešni rezultati početkom februara i u periodu od 13. aprila do 7. maja. U drugoj polovini godine predstoje vam značajna poboljšanja i vaša karijera kreće uzlaznom linijom. Prihvatite nove poslovne mogućnosti koje obećavaju dobru zaradu od avgusta do oktobra.

Ljubav

Nemojte na početku godine sebi dozvoliti da postanete žrtva ljubomornih intriga i to zbog osobe koja ne želi da ostane u vašoj senci. Ipak, strasti će se dovoljno uzburkati, ali i stišati. Podsticanjem emotivnog rivalstva uvećava se zajedničko nezadovoljstvo. Ispuniće vas topla osećanja i neko će u vama pokrenuti jake strasti od 21. juna do 17. jula. Pozitivni događaji u odnosu sa ljubavnim partnerom ili novi emotivni kontakte predstoje vam u periodu od polovine avgusta do kraja septembra. U periodu od 3. do 25. oktobra, dok Venera bude boravila u vašem sazveždu, očekuje vas veliki uzlet, pozitivne promene i zadovoljstvo u ljubavnom životu. Prepustite se svojim osećanjima i emotivnoj inspiraciji. Potrudite se da taj period provedete na najlepši mogući način i po zajedničkom ukusu. Dobro vreme za početak nove emotivne veze, zajedničkog ili bračnog života je period od 13. novembra do 12. decembra.

Zdravlje

Dodatna fizicka angažovanost, šetnje ili relaksacija pozitivno deluju na vaš organizam, tada se osećate zadovoljnije i smirenije. Neka vas to prati tokom cele 2018. godine. Moguća je povremena nervna osetljivost ili prolazne glavobolje, naročito od kraja maja, pa sve do odlaska na odmor, koji ćete jedva dočekati, jer će vam organizam biti i te kako iscrpljen što karijerom, što angažmanom u porodičnim obavezama, gde nemate zamenu. Važno je da se ponašate umereno i pažljivo, kao i da vodite računa o boljoj zdravstvenoj preventivi u periodu od 13. aprila do 11. maja. Period od kraja leta biće obeležen problemima sa viškom kilograma jer će obilna ishrana tokom leta uticati da dobijete popriličan broj kilograma, koje ćete kasnije teško skidati. Niste znak koji lako donosi odluke, naročito kada je reč o rigoroznom režimu ishrane, pa će sve to uticati i na psi.

VAGA

Posao

U početku 2018. godine pratiće vas povremeni nedostatak volje, optimizma ili sumnja u dosadašnje kriterijume i sve to biće osnovni razlog koji će vas podsticati da tražite nova rešenja. Iznenadne promene uz faktor rizika ne odgovaraju vašoj analitičkoj prirodi, ali moraćete da se prilagodite različitim uslovima. Važno je da usmeravate svoju pažnju na korisne kontakte sa ljudima koji imaju pozitivno mišljenje o vašim poslovnim kvalitetima. Postoje povoljni aspekti koji omogućavaju napredovanje u drugoj polovini godine za osobe koje se bave edukacijom, naukom, trgovinom ili medijima. Ukoliko početni rezultati ne ispunjavaju vaša očekivanja, menjajte poslovnu taktiku. Predstoji vam sjajna prilika da ostvarite uvećanu zaradu i bolji status u poslovnim krugovima od 6. do 28. juna. Krajem godine izbegavajte velike novčane investicije, poslovni rizik ili saradnju sa nepoznatima.

Ljubav

Period do kraja marta unosi pozitivnu orijentaciju u razmišljanje o stvaranju nove ljubavne veze ili o formiranju i proširenju porodice. Zbog nadahnutih ideja bićete dobro raspoloženi za sve koji su vam dragi i za ljubavne note u periodu od 6. aprila do 3. maja. Novi događaji i pojačana strast vas očekuju u periodu od 29. maja do 24. juna.
Veliki emotivni zanos i posebno zadovoljstvo osetićete dok Venera bude prolazila kroz vaše sazvežđe, u periodu od 6. septembra do 2. oktobra. Nazavisno od svog emotivnog statusa ili godina, uživajte u lepoti zajedničkog života i prepustite se svojim iskrenim osećanjima u drugoj polovini decembra.
Slobodni pripadnici znaka imaće interesantne susrete sa osobama koje će želeti da zauzmu bitno mesto u njihovim životu.
Ove godine ne žurite i ne ulazite u veze bez razmišljanja.

Zdravlje

Horoskop za 2018. godinu za osobe rođene u znaku Vage izgleda sjajno. Imaćete odlično zdravlje ove godine. Potrudite se da što više vežbate, kako vaše telo, tako i um i srce. Pokušajte da se hranite zdravije nego do sada i obezbedite dovoljno sna. Idealna godina da se oprobate u nekom sportu o kojem već duže vremena razmišljate. Usmerite, dakle, energiju na sport i zdravlje. Brinite o svom telu kako biste sebi obezbedili što lepši život. Da bi se sve ovo realizovalo na najbolji način po vas, morate se okružiti ljudima koji vam znače u privatnom životu. Dakle, imenik u ruke i sve one do kojih vam je stalo pokušajte da animirate da bi se prihvatili nekog kolektivnog sporta kako biste imali partnere i kako bi vam rekreacija predstavljala ne samo vid opuštanja u fizičkom smislu nego i trenutke koji će vam mamiti osmehe.

[adsenseyu4]

ŠKORPIJA

Posao

Godina u koju ulazimo je period novog duhovnog i ličnog sazrevanja za sve Škorpije. Novi događaji na poslovnoj sceni nalažu žestoki start ili pojačane takmičarske odnose. Potrebno je da upotrebite sve svoje sposobnosti kako biste sačuvali dobru poslovnu poziciju. Saradnici nameću ubrzani tempo i podstiču vas da se neprekidno dokazujete u novim izazovima u prvoj polovini godine. Tokom januara nećete moći lako da ostvarite svoje finansijske namere, ali zato vas od februara očekuje lagani uspon. Uspešni poslovni i finansijski razultati, kao i mogućnost ubrzanog napredovanja očekuju vas u drugoj polovini godine. Postoji velika šansa da se oprobate u nekim poslovima koje do sada niste radili i da to bude osnov za neke nove poslovne poduhvate. Ne plašite se izazova. Ova godina je kao stvorena za vas što se tiče karijere.

Ljubav

U ljubavnom životu situacija je dijametralno suprotna u odnosu na prethodni period. Ako se nalazite u dužoj vezi, moguće su odluke o zajedničkom ili bračnom životu. Ali ako ste slobodni ili se nalazite u neformalnoj vezi, nemojte žuriti sa donošenjem ozbiljnije odluke o zajedničkom životu. Faktor vremena vam ide u prilog, a period tokom ove godine donosi bolje aspekte. Bitno je napomenuti da će sve slobodne Škorpije biti u velikim dilemama jer će za razliku od prošlih, da tako kažem sušnih godina kada su emocije u pitanju, 2018. godina doneti neke nove izazove kao što su paralelne veze, naročito u periodu od 18. maja do 10. septembra koje iziskuju veliku energiju i moć donošenja pravilne odluke jer će dileme biti sa kojom od dve osobe ući u jače emotivne odnose, brak i s kim planirati potomstvo.

Zdravlje

Potrudite se da promenite neke loše navike iz prošle godine kao što su: nepravilna ishrana, preterano psihofizičko iscrpljivanje ili učestvovanje u takmičarskim i stresnim situacijama kada je posao u pitanju. Obratite pažnju na rad srca, nivo pritiska i cirkulaciju. Moguće su i prolazne smetnje na nervnoj bazi i podložnost na virusne infekcije. Budite oprezniji i pažljiviji tokom jula meseca, kao i od 23. oktobra do 16. novembra. Ono što je vašem znaku potrebno jeste često pravljenje mini-odmora kako bi bar provedenim vikendom ili u vreme praznika dopunili baterije koje se vrlo brzo prazne, s obzirom na ritam života koji imate. U tu svrhu bi moglo doći i razmišljanje o kupovini nekog manjeg placa van centra grada ili u nekom selu gde biste imali prilike da često odete i “odmorite mozak”. Ritam koji ste sebi nametnuli vas melje, nećete dugo izdržati.

STRELAC

Posao

Loša zdravstvena situacija s kojom ste završili prethodnu godinu je iza vas. Dosta problema oko sitnih stvari doprinelo je da se polje psihe i kompletno zdravlje u jednom trenutku pogoršaju. Bilo je nesanice, nervoze, sekiracije na koju niste mogli uticati čak ni lekovima. Ali to je prošlost i tome se više ne smete vraćati. Dakle, 2018. godina pruža šansu da promenom načina poslovanja, promenom odnosa u okviru same porodice i odnosa koji su doveli do toga da neke konce izgubite iz ruku sada su na vašoj strani. Dakle, samo pametno i odluke koje budete donosili moraju biti plod vašeg iskustva, nikako ishitrene odluke jer time unosite pometnju ne samo u svoju glavu nego i u glave ljudi oko vas. Mogli biste proveriti rad bubrega u prvih mesec ili dva ove godine jer se tu vide mogući problemi koji bi vam zasmetali u određenom trenutku.

Ljubav

Protekla godina nije bila onakva kakvom ste je zamišljali. Mnogi ljubavni planovi i u vašoj glavi su se izjalovili. Najpre lošom procenom osoba sa kojima ste želeli imati nešto više, ali i vašom neodlučnošću u momentima kada je trebalo preseći. Ali to je prošlost i tome se ne treba vraćati. Sve što se desilo ne možete popraviti, možete samo sebe opteretiti. 2018. je godina u kojoj ćete ući u zanimljivu vezu koja obećava, i to krajem maja, koji je po mnogo čemu specifičan za vas, ne samo kada je ljubav u pitanju. Ali da se koncentrišemo na polje emocija. Veza u koju ćete ući mogla bi biti osnov za neke dugoročnije planove. Dosta ste se izvlačili i glumili vuka samotnjaka. Došlo je vreme da se neke stvari prelome. Možda će upravo ova godina biti godina koju ćete pamtiti po krupnim odlukama na emotivnom planu.

Zdravlje

Loša zdravstvena situacija s kojom ste završili prethodnu godinu je iza vas. Dosta problema oko sitnih stvari doprinelo je da se polje psihe i kompletno zdravlje u jednom trenutku pogoršaju. Bilo je nesanice, nervoze, sekiracije na koju niste mogli uticati čak ni lekovima. Ali to je prošlost i tome se više ne smete vraćati. Dakle, 2018. godina pruža šansu da promenom načina poslovanja, promenom odnosa u okviru same porodice i odnosa koji su doveli do toga da neke konce izgubite iz ruku sada su na vašoj strani. Dakle, samo pametno i odluke koje budete donosili moraju biti plod vašeg iskustva, nikako ishitrene odluke jer time unosite pometnju ne samo u svoju glavu nego i u glave ljudi oko vas. Mogli biste proveriti rad bubrega u prvih mesec ili dva ove godine jer se tu vide mogući problemi koji bi vam zasmetali u određenom trenutku.

JARAC

Posao

Vaše okruženje će imati veoma značajnu ulogu kada je reč o podršci i pomoći u raznim situacijama. Poslovni kontakti i pravljenje novih partnerstava predstavljaće osnovu vašeg uspeha. Takođe, razmislite o povezivanju privatnih i poslovnih interesa, kao dobar model uspeha za duži vremenski period. Napredovanje vas očekuje u poslovima iz oblasti trgovine, medija, turizma, građevinarstva, nauke ili obrazovanja. Početkom godine prihvatite nove poslovne mogućnosti koje obećavaju napredak i dobru zaradu. Važno je da pokrenete poslovnu inicijativu i da forsirate svoje zahteve u periodu od 22. januara do 23. marta. Očekuju vas značajniji rezultati i nova prilika koja će vam omogućiti određene povlastice u poslovnim krugovima u periodu od 19. maja do 10. juna. Na vama je da afirmišete svoje ideje ili da ostvarite svoje velike ciljeve u drugoj polovini avgusta meseca.

Ljubav

Početkom godine uzburkaće vam se strasti, ali će se ubrzo i stišati. Značajnije događaje i ljubavnu sreću osetićete tokom marta i posebno u periodu od 4. do 27. maja. Ipak, najveće ljubavno zadovoljstvo ili emotivni zanos vam predstoji u periodu dok Venera bude prolazila kroz vaše sažvežđe, od 25. juna do 21. jula. Nezavisno od vašeg emotivnog statusa ili godina, uživajte u ljubavnim čarima na neki poseban način, u novoj romansi i kroz harmonične odnose sa dragim osobama u periodu od 14. avgusta do 7. septembra. Svi slobodni Jarčevi biće na velikim iskušenjima u julu i avgustu jer postoji realna šansa da se pojavi ili neka osoba iz prošlosti koja vam je dosta značila, ili neka osoba koja godinama živi i radi van granica zemlje. Dakle, biće prilike da sve ono što ste u prethodnoj godini propustili nadoknadite, i to sa kamatom. Stariji pripadnici znaka neka se pričuvaju jer je u drugoj polovini godine moguć raskid ili razvod.

Zdravlje

Važno je da obavljate redovne zdravstvene kontrole. Moguće su povremene prolazne tegobe sa sistemom za varenje, bolovi u stomaku i virusne infekcije. Obratite pažnju na povišenu psihičku razdražljvost i na učestale nervoze. Prijaće vam zdraviji način ishrane, boravak u prirodi i psihofizička relaksacija. Spadate u znak koji je dosta izdržljiv, ali sve ima svoje granice. Ne smete negativnu energiju čuvati u sebi i akumulirati jer to donosi samo probleme.

Nekada je bolje i viknuti i staviti ljudima do znanja da su preterali i prešli zamišljenu crtu tolerancije nego ostaviti nedoumice i glumiti kako ste osoba širokog srca koja je kadra sve prihvatiti i sve svaliti na svoja pleća. Vama izuzetno prija odlazak na planinu i iskoristite makar sedam dana da tokom zime odete na neko skijanje ili tome slično. Bićete preporođeni nakon toga.

VODOLIJA

Posao

Ova godina će biti godina u kojoj ćete napredovati u karijeri i poboljšati materijalni status. Stvari će vam ići naruku, pa tako možete očekivati pozitivne promene koje će za posledicu imati neočekivane dobitke, i to pre svega u javnom životu i na polju karijere. Moguće su i određene diplome, titule, sertifikati. Očekuje vas veoma uspešan period od 5. do 25. januara, kao i od 11. februara do 18. aprila. Važno je da učinite dodatan napor na raznim poljima tokom maja i posebno u drugoj polovini juna.

Značajnija satisfakcija, priznanja i napredovanja očekuju vas u periodu od 29. avgusta do 15. septembra, u drugoj polovini oktobra, kao i od 25. novembra do 13. decembra. Upotrebite sve svoje poslovne adute kako biste izvukli maksimum pred kraj godine. Očekuje vas značajno napredovanje, naročito ako se bavite nekom umetničkom delatnošću ili vam je posao skopčan sa inostranstvom.

Ljubav

Napredovanje na poslu ne podrazumeva samo po sebi lagodan ljubavni ili porodični život. Pojaviće se nove obaveze i moraćete da posvetite više vremena dragim osobama. Kada je ljubav u pitanju, stvari se mogu iskomplikovati ukoliko jasno ne budete definisali vaše prioritete i ne rasčistite sa pogrešnim iluzijama. Očekuju vas novi izazovi, pre nego što se ponovo uplivate u tople vode i ostvarite novu ljubavnu harmoniju.

Probleme i planove u privatnom životu morate rešavati sa više pažnje i sa dosta više uloženog vremena i napora. Kada su u pitanju investicije u nekretnine i adaptacije ili uopšte kreditiranja, poželjno je da odložite planove za neka bolja vremena. Naići ćete na dosta nerazumevanja ako ste u dužoj emotivnoj vezi, čak i na izlive ljubomore, ali sve morate stoički podneti bez dodatne nervoze i ispoljavanja osećanja koja se nikako ne mogu podvesti pod ljubav.

Zdravlje

Posvetite više pažnje zdravlju kako biste izbegli povremene tegobe u vidu slabosti organizma, prolazne prehlade ili malaksalosti. Veoma je važno da redovno vežbate i negujete telo, kao i da vodite računa o relaksaciji. Dugo se niste bavili sportom. Odlaganja zbog obaveza na poslu, obaveza prema članovima porodice su samo opravdanja koja ničemu ne služe. Vaš organizam je iscrpeo sve zalihe i traži da mu posvetite više pažnje. Dakle, nemojte čekati mnogo i odmah nakon praznika uputite se u neku salu za vežbanje, na neki zatvoren bazen ili možda teretanu i uplatite sebi termine za naredni mesec. Kada vam ovakav način života postane svakodnevica, lako ćete kasnije tokom godine održavati kondiciju i skidati kilograme koji već prete da vam dobar deo garderobe izbace iz upotrebe. Više tečnosti unosite u organizam, a pod time se ne podrazumevaju veštački sokovi, alkoholni napici i gazirana pića.

RIBE

Posao

Nemojte prekoračiti svoja ovlašćenja koja su regulisana zajedničkim dogovorom, naročito u prvih šest meseci 2018. godine, koji mogu biti obeleženi i nepoverenjem partnera, nelojalnom konkurencijom nekoga sa strane ko bi želeo da vam uništi sve projekte za budućnost.
Da bi neko prihvatio i dobro nagradio vaše ideje, treba da podstičete zajedničku orijentaciju, udruživanje ili saradnju u periodu od 20. januara do 9. februara, zatim od 19. aprila do 7. maja, kao i od 17. maja do 3. juna. Vidljive promene, različite olakšice i povoljnija poslovna klima vas očekuju u drugoj polovini godine. Svoje planove i važne ciljeve uvek možete da ostvarite na neki zaobilazan način ili mudrom poslovnom strategijom. Značajniji rezultati očekuju vas krajem avgusta i posebno od 18. septembra do 7. oktobra, kao i od 6. do 17. decembra. Biće ovo godina u kojoj ćete sve projekte uspeti da završite do kraja i uđete u novu poslovnu fazu, koja vam obećava finansijski napredak.

Ljubav

Kada su u pitanju vaš porodični i intimni odnosi, biće zategnuti kao strune u prvom delu godine. Vodite računa da ne izmaknu kontroli. Dajte sve od sebe da prebrodite bilo kakve nesuglasice sa partnerom ili u porodici uopšte.
Ukoliko želite stabilnu 2018. godinu, moraćete razgovarati o svim problemima otvoreno. Ne odugovlačite sa rešavanjem problema, jer postoji mogućnost da izmaknu kontroli. Ukoliko dobro prebrodite prvi deo godine, postoji velika šansa da ostatak godine bude stabilan i bez ikakvih potresa na planu porodice i u vezi sa partnerom. Ukoliko ste u dužoj vezi, nemojte okolišati jer je sada pravi trenutak za odlazak pred matičara. Ukoliko se dvoumite i smatrate da partner s kojim ste nije neko s kim biste mogli provesti život, mnogo je bolje sve odmah prekinuti po cenu da jedan deo godine i propatite zbog toga nego ulaziti u dublje odnose koji ničemu ne vode.

Zdravlje

Važno je da se ponašate disciplinovano i odgovorno prema svojoj zdravstvenoj ravnoteži, izloženi ste različitim pritiscima i često se nalazite pod stresom. Moguće su češće glavobolje koje ćete pokušati lečiti lekovima. Poznati ste kao tabletoman u smislu da svaki problem, makar to bila i obična posekotina, pokušavate anulirati time što ćete što više tableta uzeti.

Obuzdajte se, naročito ako to radite na svoju ruku, bez preporuke lekara. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 4. do 21. januara, zatim od 9. do 23. februara, u drugoj polovini juna meseca, kao i od 19. oktobra do 18. novembra. Mnogo bolja će vam biti druga polovina godine, naročito od 20. avgusta, i u tom periodu bi bilo dobro da budete na godišnjem odmoru na destinaciji koja vam odgovara (more, planina, selo). U svakom slučaju, 2018. godina biće zdravstveno mnogo povoljnija i lakša u odnosu na prethodne.

(astrousluge.com)

[adsenseyu5][adsenseyu5]