Naslovnica IZA OGLEDALA Devojka tvrdi da ima vanzemaljske gene i da je putovala na Mars

Devojka tvrdi da ima vanzemaljske gene i da je putovala na Mars

lea-kapiteli

Lea Kapiteli, 22-godišnja devojka iz Melburna, u detinjstvu se suočavala sa nebičnim iskustvima, uključujući i fizičke kontakte i nevidljiva prisustva. Ona, međutim, poriče da je u pitanju samo faza iz detinjstva i kaže da je tek kao tinejdžerka saznala njihovu pravu prirodu.

Jedne noći, kada je imala 13 godina, “neko” ju je posetio i objasnio joj zašto se oseća drugačije od svojih vršnjakinja. Prisustvo se predstavilo kao Mezret i reklo joj je da je ona vanzemaljski hibrid. Njenoj majci su navodno izvađene jajne ćelije dok je spavala, nakon čega su spojene s jajnim ćelijama vanzemaljca, tako da Leini geni sadrže vanzemaljski DNK.

– Bio je to čudan susret, ali mi je mnogo toga objasnio – ispričala je Lea za australijsko izdanje “Dejli mejla”.

[adsenseyu1]

– Godinama sam verovala da imam bujnu maštu i da to nije stvarnost. Pokušavala sam da nađem racionalno objašnjenje za svoja neobična iskustva. A onda je došao Mezret i ispričao mi o mojoj prošlosti. Rekao mi je: ‘Godine i iskustva koje pokušavaš da zaboraviš – to je prava Lea – kaže ona.

Posle toga ju je Mezret posetio još bezbroj puta i rekao joj je da je ona “zvezdano seme”.

– Zvezdano seme je biće mešovitog porekla. Neko ko je čovek i rođen je na Zemlji, ali nije potpuno ljudskog porekla – kaže Lea.

Ona otkriva da je godinama mislila da s nije normalna.

– Kada sam otkrila da sam zvezdano seme, znala sam da sam ovde s razlogom: da budem svedok života na Zemlji – kaže ona.

Putovanja kroz univerzum

Tokom susreta s Mezretom naučila je mnogo toga o zvezdanim putovanjima (iskustvo napuštanja vlastitog tela i putovanja kroz različite univerzume) i uživala u bezbrojnim pustolovinama.

– U početku nisam mogla da kontrolišem kuda ću da odem, ali sada imam sve bolju kontrolu. Malo više koncentracije i meditacija i mogu da odem na Mars, ako želim – dodaje.

Trebalo joj je vremena da sve objasni majci, ali kaže da je ona “bila divna i sama počela da pretražuje internet”, nakon čega je shvatila.

Lea kaže da je za sada još samo zvezdano seme, ali da joj cilj da postane “pomoćnik”, kada će pomagati drugima da shvate zbog čega su i oni možda vanzemaljski hibridi.

Njen dečko se “ni najmanje ne uzbuđuje zbog cele stvari” i potpuno je podržava.

– Mislila sam da ću biti sama celog života zato što se toliko razlikujem i da ću završiti kao one lude žene koje žive s mačkama. Ali, on me podržava i mnogo razgovaramo. Ko zna, možda ću te gene preneti i svojoj deci? – kaže ona.

 

[adsenseyu6][adsenseyu5]