DEKLASIFIKOVANI IZVEŠTAJI: Nakon što su pucali i oborili NLO, na jeziv način ubijena 23 ruska vojnika …

fdtrehjzggsdtewrgfd34rf

Zvanični izveštaj tvrdi da su 23 vojnika “pretvorena u kamen“ od strane vanzemaljaca nakon što su pucali na NLO iznad vojne jedinice.

Deklasifikovan izveštaj CIA-e koji se može naći na njihovom zvaničnom sajtu, otkriva da su vojnici ubijeni od strane vanzemaljaca nakon što su ruske vazuhoplovne snage oborile NLO koji je leteo iznad vojne jedinice.

Prema ovom izveštaju – koji se nalazi na internet sajtu CIA.gov – leteći tanjir koji je nisko leteo se pojavio iznad vojne jedinice u Sibiru, što je izazvalo to da vojnici odmah ispale raketu, oborivši ga, izveštava portal Awdnews.

U zvaničnom izveštaju se tvrdi da su 23 vojnika u jedinici “pretvorena u kamen“ od strane vanzemaljaca nakon što su se pretvorili u kuglu svetlosti nakon raketnog napada.

Izveštaj o kojem je ovde reč, kreiran 27. marta 1993. godine, je CIA-in prevod izveštaja iz ukrajinskih novina Ternopil vechirniy.

U ovom novinskom izveštaju se navodi da su, nakon što je Mihail Gorbačov izgubio vlast 1991. godine, mnogi dokumenti KGB-a došli do CIA-e, uključujući i navodni dosije od 250 stranica o bizarnom NLO napadu, koji je uključivao slike i svedočenje očevidaca.

U izveštaju se navodi da se iznad vojne jedinice koja je bila na obuci u Sibiru pojavio leteći tanjir koji je leteo nisko, pre nego što je jedan od vojnika ispalio raketu, oborivši ga.

Izveštaj kaže: “Izašlo je pet niskih humanoida sa velikim glavama i velikim crnim očima.“

Rečeno je da su preživela dva vojnika, koji su opisali kako su se, nakon izlaska iz olupine, ovih pet bića spojili u sjajnu belu sferičnu kuglu svetlosti koja je zujala i šištala.

Zatim je eksplodirala, a 23 vojnika koja su stajala i gledala to, pretvoreni su u kamen, navodi se u ovom izveštaju.

Dvojica vojnika koja su preživela su bila u delu koji je bio u senci, piše.

Webtribune.rs