Naslovnica ŽIVOT Da li znate ovu biljku: Dokazano ubija sve vrste raka i leči...

Da li znate ovu biljku: Dokazano ubija sve vrste raka i leči preko 100 bolesti

[adsenseyu2]

fhdjue73hd

[adsenseyu3]

Nigella sativa, takođe poznata kao crni kumin ili crno seme dokazano leči rak. Crni kumin leči više od 100 bolesti kao što su dijabetes, Alchajmerova bolest, hepatitis C i druge.

Prvobitno Nigella sativa je korišćena za lečenje migrene i alergiju, ali nedavna otkrića su pokazala da ovo čudotvorno crno seme efikasno uništava ćelije raka.

Dr Geri Nul tim povodom je izjavio:  „Svaki put kada uzmete crni kumin, stimulisali ste vaš imuni sistem da se bori povećanjem prirodnih ćelija ubica“.

Između ostalog uspešno leči ne samo rak, već i HIV.

Istraživači na Kimel Kancer centru u Džefersonu su pokazali da crni kumin izaziva smrt ćelija tumora na pankreasu. Rezultati su pokazali 80 odsto uspešnosti.

[adsenseyu1]

Ova studija o ćelijama tumora pankreasa je samo početak mnogih budućih studija o uticaju crnog kumina protiv raka.

Crni kumin stimuliše proizvodnju koštane srži i ćelije imunog sistema. Povećava proizvodnju interferona, štiti ćelije od štetnih okupatora, uništava ćelije tumora i povećava broj antitela u organizmu.

Prethodne studije su takođe pokazale antikancerogeno delovanje u prostati i debelom crevu, kao i antioksidantna i anti-inflamatorna dejstva.

U odvojenom istraživanju raka dojke pokazalo se da može uspešno da iskoreni ćelije raka da samim tim pokazao kao idealan lek za mnoge žene širom sveta.

Rezultati su pokazali značajno smanjenje ukupnog holesterola, triglicerida i lipoproteina, niske gustine kod pacijenata koji uzimaju 2 i 3 grama crnog semena dnevno.

Ostala dokumentacija preživelih svedoči o ljudima koji su izlečeni od raka uz pomoć crnog semena koji uključuju rak mozga, kosti i rak želuca.

[adsenseyu4]

Može delovati kao:

 • Analgetik
 • Antibakterijski
 • Protiv čira na želucu
 • Anti-fungalno
 • Ant-hipertenzivno
 • Antioksidant
 • Antispazmodik
 • Antivirusno
 • Anti-dijabetski
 • Zaštitnik jetre
 • Hipotenzivno
 • Zaštitnik bubrega
 • Protiv tumora

Idealan primer je žena poreklom iz Jemena koja je bila u trećem stadijumu raka i koja je želela uzlečenje prirodnim putem. Uzimala je crni kumin sa medom tri puta dnevno, sa dodatkom belog luka i meda. Posle tri meseca, njen rak je potpuno nestao.

[adsenseyu1]

Žena je nastavila sa konzumiranjem hranljivih namirnica čak i kada je bolest nestala. Crni kumin stimuliše aktivnost neutrofilnih granulocita, odnosno bela krvna zrnca u telu.

Ovi granulociti ciljaju ćelije raka pre nego što se umnože, to jest, otklanjanju ih pre nego što mogu da se razviju u štetne tumore.

Nigella sativa ima mnoge prednosti. Sadrži jak anti-hipertenzivni, anti-inflamatorni, anti-tumorni, anti-bakterijski i anti-histaminsko dejstvo.

Takođe jača imuni sistem.

Nigella Sativa je dobro dokumentovan koristan dodatak za mnoge oblike raka, uključujući rak pankreasa.

Upravo sada, rak pankreasa je četvrti vodeći uzrok smrti od raka, jer je stopa preživljavanja posle pet godina konvencionalnog lečenja raka samo 4 odsto.

[adsenseyu4]

Magični sastojak u crnom kuminu je “timohinon”. Istraživači veruju da timohinon deluje obećavajuće kao preventivna strategija za pacijente koji su već prošli kroz operaciju i hemoterapiju, posebno za one koji su genetski skloni.

Zašto lečenje raka mora da bude tako teško?

Postoji preko 400 različitih varijacija za lečenje raka i neki su izuzetno skupi. Ne samo da je crni kumin jednostavan za upotrebu, takođe je i jeftin. Ulje celih semenki crnog kumina je najefikasniji i najjeftini oblik lečenja.

Upravo zbog svoje moćne koncentracije, samo 1 kašičica je potrebna.

Većina zdravstvenih stručnjaka preporučuju uzimanje 1 kašičicu ulja dva puta dnevno za terapijski efekat, na prazan stomak pre obroka i spavanja. Ili jednom dnevno kao preventivna mera.

Crni kumin je najbolje uzeti u večernjim satima pomešano sa vodom ili sokom i sirovim medom.

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]