Izlečite upalu pluća za samo 3 sata prirodnim putem!

gcdsjezr468edfh

Osmi vodeći uzrok smrti,  su pneumonija i grip – ubijaju preko 50.000 ljudi godišnje, samo u SAD.

Brojevi su zapanjujući. U konvencionalnoj medicini već godinama se preporučuje vakcina protiv gripa. Postoji samo jedan problem. Ta vakcina ne daje rezultate!

Naleti gripa samo slabe imuni sistem , posebno kada se uzme u obzir da su vakcine protiv gripa prepune neželjenih (toksičnih) sastojaka kao što su živa, aluminijum i formaldehid.

Da još bude gore, najsmrtonosniji slučajevi ‘virusne upale pluća’ se leče antibioticima, koji su potpuno neefikasni protiv virusa.

Srećom, postoji prirodno rešenje koje je sistematski ignorisano od strane zapadne medicine decenijama.

Jedan vitamin ubija upalu pluća pri samo jednom konzumiranju

Još 1940-e, dokazano je da su Fridrih Klenner i mnogi drugi lekari, preko 30 bolesti (uključujući i upalu pluća) lečili lako, uzimanjem dovoljne količine vitamina C. Dokazano je da vitamin C ima isceliteljske moći u naučnoj literaturi.

Pitajte bilo kog lekara i oni će vam reći da antibiotici neće pomoći ako patite od virusne infekcije. Čak i ako je vaš imuni sistem narušen zbog  neprijateljskih bakterija, vitamin C može učiniti čuda bez narušavanja crevne flore.

Poslušajte deo ekskluzivnog intervjua doktora Endrua Soula. To je njegova lična priča o oporavku upale pluća za samo 3 sata! Nakon niza neuspelih pokušaja konvencionalne medicine, naučićete kako da jedno dete potpuno oporavite od teške infekcije disajnih puteva.

Da li je svaki vitamin C isti?

Imajte na umu, nije svaki vitamin C suplement na isti način stvoren. Ako je vaš vitamin C dodatak izveden iz kukuruza, budite sigurni da nije iz GMO sorte!

Ako se odlučite da vitamin C unosite oralno u prahu, kapsulama ili tečnom obliku, zapamtite da može doći do pražnjenja creva ili dijareje.

Svako reaguje drugačije u zavisnosti od zdravstvenog istorijata i trenutnog zdravstvenog stanja. Naravno, najbolje bi bilo da nađete lekara koji se razume u moćno dejstvo vitamina C.

Pokušajte uvek sa organskim limunom isceđenim u običnu vodu bez ikakvih dodataka.

Webtribune.rs