Naslovnica ŽIVOT Izlečite upalu pluća za samo 3 sata prirodnim putem!

Izlečite upalu pluća za samo 3 sata prirodnim putem!

[adsenseyu2]

gcdsjezr468edfh

[adsenseyu3]

Osmi vodeći uzrok smrti,  su pneumonija i grip – ubijaju preko 50.000 ljudi godišnje, samo u SAD.

Brojevi su zapanjujući. U konvencionalnoj medicini već godinama se preporučuje vakcina protiv gripa. Postoji samo jedan problem. Ta vakcina ne daje rezultate!

Naleti gripa samo slabe imuni sistem , posebno kada se uzme u obzir da su vakcine protiv gripa prepune neželjenih (toksičnih) sastojaka kao što su živa, aluminijum i formaldehid.

Da još bude gore, najsmrtonosniji slučajevi ‘virusne upale pluća’ se leče antibioticima, koji su potpuno neefikasni protiv virusa.

Srećom, postoji prirodno rešenje koje je sistematski ignorisano od strane zapadne medicine decenijama.

[adsenseyu1]

Jedan vitamin ubija upalu pluća pri samo jednom konzumiranju

Još 1940-e, dokazano je da su Fridrih Klenner i mnogi drugi lekari, preko 30 bolesti (uključujući i upalu pluća) lečili lako, uzimanjem dovoljne količine vitamina C. Dokazano je da vitamin C ima isceliteljske moći u naučnoj literaturi.

Pitajte bilo kog lekara i oni će vam reći da antibiotici neće pomoći ako patite od virusne infekcije. Čak i ako je vaš imuni sistem narušen zbog  neprijateljskih bakterija, vitamin C može učiniti čuda bez narušavanja crevne flore.

Poslušajte deo ekskluzivnog intervjua doktora Endrua Soula. To je njegova lična priča o oporavku upale pluća za samo 3 sata! Nakon niza neuspelih pokušaja konvencionalne medicine, naučićete kako da jedno dete potpuno oporavite od teške infekcije disajnih puteva.

[adsenseyu4]

Da li je svaki vitamin C isti?

Imajte na umu, nije svaki vitamin C suplement na isti način stvoren. Ako je vaš vitamin C dodatak izveden iz kukuruza, budite sigurni da nije iz GMO sorte!

Ako se odlučite da vitamin C unosite oralno u prahu, kapsulama ili tečnom obliku, zapamtite da može doći do pražnjenja creva ili dijareje.

Svako reaguje drugačije u zavisnosti od zdravstvenog istorijata i trenutnog zdravstvenog stanja. Naravno, najbolje bi bilo da nađete lekara koji se razume u moćno dejstvo vitamina C.

Pokušajte uvek sa organskim limunom isceđenim u običnu vodu bez ikakvih dodataka.

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]