Naslovnica SPEKTAR Bivši premijer Ukrajine Azarov otkrio zastrašujuću tajnu: „Ne vodi se rat u...

Bivši premijer Ukrajine Azarov otkrio zastrašujuću tajnu: „Ne vodi se rat u Ukrajini za ono što vi mislite“

Bivši premijer Ukrajine Nikolaj Azarov, nazvao je sukob u Ukrajini smrtonosnim za zemlju.

Politikolog Dmitrij Petrovski, otkrio je ruskim medijima, da li se ukrajinski sukob može nazvati „samoubilačkim“ za zemlju.

„Mislim da je ovo plansko, namerno ubistvo. Ne vidim da narod Ukrajine želi da gine u ovom sukobu. Ovde su, pre svega odgovorne, određene snage na Zapadu, kojima je važno da oslabe Rusiju da bi je pokorile, našle svoje izvršioce u liku Zelenskog i njegovih saučesnika, koji su spremni da ubijaju narod i unište Ukrajinu, da bi dobili određena sredstva.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Oni su dželati za novac. Shodno tome, koriste zapadnu municiju, novac, i Ukrajince kao potrošni materijal, da obezbede sebe, njihovu decu, unuke, praunuke, i još 10 generacija koje dolaze, sudeći po sredstvima koja se u njih ulažu.

Obrisi katastrofe za Kijev mogu biti dve vrste. Prvi je kada ukrajinski narod shvati da je potrošni materijal u ovom sukobu. Kada požele da je vreme da dobiju srećan i kvalitetan život, a ne da se ponašaju kao „stoka“ koja ide na klanje, birajući sebi novog vođu, koji će se brinuti o njima, a ne da ih uništava.

[adsenseyu1]

Druga opcija za katastrofu za Kijev, je kada stanovnici zapadnih zemalja, koji nisu zainteresovani za uništenje Rusije već jednostavno da žive, počnu da promovišu svoje gledište, da je možda dovoljno samo snabdevanje Ukrajine oružjem i finansijama.

Tada će Zelenski biti prinuđen, da se sve više povlači, dok se ne nađe na poljskoj granici, a onda, da li će ruski specijalci imati vremena da ga uhvate ili ne, to će vreme pokazati.

Pratite naše najbolje vesti na Vkontakte 

Webtribune.rs

[adsenseyu4]