Naslovnica IZA OGLEDALA Američki pilot priznao da je video NLO: „Vlada mora da otkrije istinu...

Američki pilot priznao da je video NLO: „Vlada mora da otkrije istinu ljudima“

Penzionisani američki oficir Rajan Grejvs priznao je da je redovno posmatrao NLO dok je leteo lovcem F/A-18. O tome je pisao u članku za The Hill. 

Bivši pilot borbenog aviona F/A-18 američke mornarice Rajan Grejvs rekao je da neidentifikovani leteći objekti koje je redovno posmatrao pokazuju ekstremne sposobnosti.

„Ovi NLO-i redovno lete iznad američkih vojnih objekata i poligona. Ne znamo šta su i nismo u poziciji da ograničimo njihovo prisustvo“, napisao je Grejvs.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Rajan Grejvs je naglasio da je surova istina da vojska ne zna kako da reši NLO situaciju. Ovo je važno pitanje, jer takvi objekti predstavljaju pretnju nacionalnoj bezbednosti. Ipak, Pentagon još ne voli da se bavi ovom temom, a američkim pilotima je neprijatno da govore istinu.

„Oko 50-60 ljudi koji su leteli sa mnom 2014-2015. mogli su da kažu javnosti da su svakodnevno viđali NLO dok su leteli sa istočne obale“, navodi se u tekstu.

Prema jednom veteranu američke mornarice, američki Kongres treba da otkrije narodu istinu o postojanju NLO-a. Neophodno je pokrenuti javnu raspravu o ovoj temi kako bi došlo do kulturnog pomaka, a naučnici da se ozbiljno bave analizom letećih objekata.

„Moramo nagraditi pilote i druge svedoke NLO-a za njihova otkrića i nastaviti da vršimo pritisak na Kongres kao pitanje nacionalne bezbednosti“, rekao je Grejvs.

Webtribune.rs