Naslovnica ŽIVOT 6 astro parova koji se mnogo vole a retko kad ostanu zajedno

6 astro parova koji se mnogo vole a retko kad ostanu zajedno

fdvojedcnvksdyxj45j

Otkrijte sa kojim horoskopskim znakom jednostavno morate da budete u nekom periodu života, bar po zvezdama…

OVAN i VAGA

Veza za oba znaka predstavlja veliki izazov, kome je teško odoleti. Prefinjenost Vage i seksualnost Ovna jesu dve različite stvari, ali se jako privlače. Međutim, veza ne može da bude duga jer prefinjenost, umerenost i pristojan način života nervira Ovnove, koji se ne daju promeniti pod naporima Vage.

[adsenseyu1]

BIK i ŠKORPIJA

Iako su svađe i sukobi u vezi između ova dva znaka neizbežna, Škorpijina divlja strast za seksualnim uživanjem prosto zavodi nežne Bikove.

Bikovi su pasivni u vezi, a Škorpije to ne vole, pa se iz toga stvaraju svađe. Da bi veza što duže potrajala, strast iz spavaće sobe treba preneti i u druge aspekte života.

BLIZANCI i STRELAC

Kada se susretnu Strelac i Blizanac, privlačnost je vidljiva iz aviona. I to nije samo fizička privlačnost, već i psihičkom nivou – jednostavnu se slažu.

[adsenseyu4]

Ono što se Blizancima ne sviđa kod Strelčeva jeste njihovo uverenje da sve najbolje znaju, dok sklonost ka tračarenju nervira Strelca.

RAK i JARAC

Ono što spaja ova dva znaka su Jarčeva snaga i emotivnost Raka. Međutim, sreću u vezi i strast može da pokvari osetljivost Raka i povremeno ignorisanje sa Jarčeve strane. Ono što Jarca nervira jeste nesamostalnost Raka.

[adsenseyu1]

LAV i VODOLIJA

Lavu je interesantno Vodolijino maštaranje i prihvatanje samo svog autoriteta, dok je Lav u svom svetu kralj i jedan od većih autoriteta.

Ono što Vodolija voli kod lava je njegova neograničena harizma. Stvar koja može da pokvari vezu je stalno traženje pažnje od strane Lava, koja nervira Vodoliju i čini da se oseća dosadno.

DEVICA i RIBE

Suprotnosti se privlače – Ribe ne vole rutinu, dok Device uživaju da sve ide po redu i pod konac. Pomažu se međusobno i pokušavaju da nauče nešto novo iz njihovih života – Ribe da nauče organizaciju, a Device da uživaju malo u životu.

(zenskimagazin.rs)

[adsenseyu5][adsenseyu5]