TEORIJA ZAVERE: Doktori ubijeni jer su pronašli enzime u vakcinama koji uzrokuju rak – VIDEO

kancer2 vakcina

Lekari koji su nedavno ubijeni na Floridi su imali jednu zajedničku stvar: Oni su otkrili da se enzim nagalaza namerno dodaje u vakcine koje se daju ljudima.

Enzim nagalaza sprečava proizvodnju vitamina D u organizmu i onemogućava ljudskom telu da se izbori prirodnim putem protiv ćelija raka, piše „Thebigriddle.com“

Nagalazu stvaraju i ćelije raka. Taj enzim se nalazi u velikim koncentracijama kod dece obolele od autizma. Ovaj enzim se namerno dodaje u vakcine kako bi se suzbila sposobnost organizma da se odbrani od raka ili autizma. Nagalaza uništava imuni sistem i izaziva dijabetes tipa 2.

Drugim rečima, lekari nisu ubijeni zato što su pronašli lek za rak ili autizam već zato što su imali dokaze da se u vakcine koje se daju našoj deci ubacuje enzim koji uzrokuje rak i autizam! Lekari sa Floride su hteli da objave to u javnosti i zato su ih ubili.

Dr Ted Broer je to mnogo bolje objasnio kada je davao intervju za Hagmann & Hagmann. Treba napomenuti da su imali velikih problema sa emitovanjem tog intervjua i da se dr Broer plaši za svoj život nakon što je otkrio te informacije.

Webtribune.rs

https://youtu.be/XYvLPCze_So?t=1