Naslovnica ŽIVOT ZASTRAŠUJUĆE UPOZORENJE: Novo eskperimentalno frankenštajn voće stiže – mutirane pečurke, paradajz, banane...

ZASTRAŠUJUĆE UPOZORENJE: Novo eskperimentalno frankenštajn voće stiže – mutirane pečurke, paradajz, banane i jagode

jagode

Genetsko uređivanje hrane se dešava kada naučnici uklone deo DNK biljke ili semena i zamene ga bakterijama ili patogenima koji u normalnim uslovima nikada ne bi na takav način izrasli u prirodi.

Apsolutno ni jedna nauka ne dokazuje da je to bezbedno za ljude, tako da bilo ko ko konzumira genetski modifikovane namirnice igra ruski rulet sa svojim zdravljem.

Monsanto sada brendira svoja najnovija voćna i povrtarska naučna čudovišta koja rastu iz “Crispr“ genetskog uređivanja tokom laboratorijskog eksperimenta kao “najsavremenija tehnologjia,“ iako su se prošli GMO eksperimenti (kao sa BT kukuruzom i Roundup Ready usevima) u potpunosti okončali, uzrokujući rak, anksioznost, depresiju i otkazivanje bubrega kod testiranih laboratorijskih životinja.

[adsenseyu1]

Ukoliko ste zainteresovani za preduzimanje zdravstvenih rizika, jedite eksperimentalne jagode sa ukusom breskve, paradajz bez semenki, pečurke koje ne tamne, i ultra slatke jagode

Pro-biotehnološki propagandisti uvek one koji ne žele da jedu genetski modifikovanu hranu nazivaju “anti-naučnim.“ Oni veruju da je sve što je stvoreno u laboratoriji 100 posto sigurno za životnu sredinu, životinje na farmama, i naravno, ljude.

Oni lažu i govore da postoji “Svetski naučni konsenzus“ koji ne postoji. Ovi biotehnološki zaluđenici su iste one farmaceutske siledžije i šarlatani koji promovišu svaku vakcinu i vakcinu protiv gripa kao “100% bezbednu i efikasnu,“ iako je industrija vakcina isplatila preko 3,5 milijardi dolara roditeljima čija su deca osakaćena otrovnim imunizacijama. Sada se pitate, kakve to veze ima sa hranom?

[adsenseyu5]

Razmislite o ovome: Biti anti-GMO je zapravo pro-naučno, a ne “anti-naučno.“ Kada pošteni naučnici istražuju kako ubacivanje gena bakterija u proizvode utiče na zdravlje životinja, rezultati su zastrašujuće šokantni, ali Monsanto iskrivljuje sopstvena istraživanja da sakrije ove činjenice, a onda pridobije sve svoje zaluđenike da loše govore o svim suprotnim istraživanjima.

Ovo se dešava decenijama, još otkako su GM kukuruz i soja po prvi put kreirani u laboratoijama i uzgojeni na američkom tlu sredinom 1980-ih godina.

Nove verzije starog voća će biti upadljivo “postavljene“ na proizvodnim policama kako bi prevarili potrošače koji izbegavaju GM useve po svaku cenu. Ako su GMO tako sjajni za okruženje, životinje i ljude, zašto Monsanto ne stavi svetlu nalepnicu na sve GMO – hvaleći se o tome i objavljujući svu hranu koja je genetski uređena?

[adsenseyu1]

Zašto se toliko bore da ne stave etikete na genetski modfikovanu hranu ako će ona navodno spasiti svet od gladi, suše, buba i korova? Odgovor je jednostavan. Sve to je eksperimentalno i opasno, koriste hemikalije u laboratorijama da izmene genetsku šemu čiste hrane Majke Prirode, dok njihovi lažni naučnici tvrde da je sve to bezbedno, održivo i da je to  “najsavrmenija“ tehnologija.

Crispr tehnologija uređivanja gena nije ni slična tradicionalnim tehnikama uzgoja, iako Mosnanto želi da svima ispere mozak da poveruju u suprotno

Promena ukusa, osećaja i boje proizvoda u laboratoriji korišćenjem tehnika spajanja gena koji zamenjuju normalne gene sa bakterijama i patogenima nije nešto što se ikada događaja u prirodi, tačka.

[adsenseyu6]

Tradicionalne poljoprivredne tenike iz prošlosti su jednostavno zadržavale semena svojih najboljih proizvoda kako bi uzgojili željene osobine. Sada naučnici za Monsanto uzgajaju hranu koja sadrži toksine koji ubijaju korov i bube, tako da oni mogu prskati te useve sa još više hemijskih toksina na poljima a oni neće umreti.

To znači da čak i ako dobro operete te proizvode kada dođete kući, vi i dalje jedete hemikalije koje uzrokuju rak i koje izazivaju demenciju.

Monsanto je sada uložio 125 miliona dolara u svoju novu kompaniju koja stvara Frankenštajn hranu, nazvanu Pairwise, sa ciljem promene strukture biljnih grana i kontrole biljnih proteinskih “prekidača“ koje naučnici mogu uključiti ili isključiti putem genetskog uređivanja.

To je sve visoko eksperimentalno i nije urađeno nikakvo istraživanje ili testiranje da bi se videlo da li je ovo uopšte bezbedno za ljudsku upotrebu. Plus, s obzirom da Monsanto u suštini upravlja sa FDA i EPA, nikakvi testovi neće biti urađeni po pitanju uticaja na ljude ili životnu sredinu.

Unutar podmuklih laboratorija u Tropic Biosciences u Norviču, jezivi naučnici mutiraju semena i menjaju “životni kod“ dok tvrde da rešavaju poljoprivredne probleme. Uređivanje gena može potrošačima doneti mnoštvo zdravstvenih noćnih mora, uključujući i nove ekstremne alergijske reakcije.

Usevi takođe mogu početi spontano da mutiraju na poljima, šireći se i pustošeći organske useve. Crispr usevi takođe mogu postati potpuno bez hranljivih sastojaka.

Nemojte biti laboratorijski pacov ili zamorče za Monsanto. Izbegavajte GMO i Crispr proizvode po svaku cenu.

Webtribune.rs

Izvori:

TheGuardian.com

EnvEurope.springeropen.com

GMOevidence.com

GMO.news

NaturalNews.com

TruthWiki.org

[adsenseyu5]