ZAJEDNICA „ŠUPLJOZEMLJAŠA“ TVRDI: U unutrašnjosti Zemlje žive vanzemaljci, postoje dva ulaza …

zemlja2

Sve brojnija je zajednica „šupljozemljaša“, odnosno zagovornika teorije da je Zemlja šuplja i da u njenom središtu žive superiorna bića, računajući i ona koji upravljaju takozvanim NLO-ima.

Postoji čitava zajednica onih koji veruju da u šupljoj utrobi Zemlje postoji „rajski vrt“ i da su ga nastanila „vanzemaljska bića“ preuzevši na sebe ulogu „čuvara planete“ koji nadziru Zemljane da se ne bi potamanili nuklearnim oružjem – navodi britanski „Dejli mejl“.

Jedan od vodećih zagovornika ove pseudonaučne teorije Rodni Klaf tvrdi da pokret „šupljozemljaša“ ima na hiljade sledbenika i da njihov broj neprestano raste.

On je uveren u teoriju o šupljoj Zemlji u kojoj postoji raj sa vlastitim solarnim sistemom, pa je 2007. organizovao „putovanje u središte zemlje“ kroz jedan od ulaza koji se, navodno, nalazi na Severnom polu. Ekspedicija je, ipak, otkazana.

Osim navodnog ulaza u unutrašnjost zemlje na Severnom polu, Klaf i njegovi sledbenici tvrde da još jedan ulaz postoji i na Himalajima.

„Šupljozemljaši“ veruju da su na isti način šuplji i Mesec te ostale planete.

Oni tvrde da su vanzemaljci, zapravo, stanovnici Zemlje, skriveni u njenom središtu, te da redovno špijuniraju Zemljane koji žive na površini putem NLO-a.

„Većina NLO-a dolazi iz naše planete“, tvrdi Klaf.

(Srna)