Voditelj Foks njuza Karlson najavio kraj Bajdenove karijere zbog tajnih dokumenata

Presedan američkog predsednika Džoa Bajdena koji čuva poverljiva dokumenta u garaži približava kraj njegove karijere i reputacije, kaže voditelj Foks njuza Taker Karlson.

„U stvari, ovo je očigledan početak kraja Džoa Bajdena. Ne možemo to dokazati. Budućnost je nepoznata, ali dođavola, ne izgleda svetlo“, rekao je on.

Prema rečima Karlsona, pomoćnici američkog lidera i dalje pronalaze hrpe dokumenata koje je ostavio na raznim mestima. Međutim, umesto da unište dokaze, Bajdenovi pomoćnici „šalju dokumente Ministarstvu pravde SAD”.

„Ovo nije dobar znak“, zaključio je novinar.

Pratite naše najbolje vesti na Vkontakte 

Prošle nedelje u domu američkog predsednika u Vilmingtonu pronađena su nova tajna dokumenta. Još jedna zbirka materijala ranije je pronađena u vašingtonskom trustu mozgova koji je povezan sa Bajdenom.

Ministarstvo pravde SAD istražuje kako su državne tajne vezane za period potpredsedničkog mandata političara dospele u kancelarijske i stambene prostorije koje nisu bile prilagođene za njihovo skladištenje.

Predsednikovi lični advokati obećavaju punu saradnju sa istragom i izražavaju uverenje da će ona utvrditi nenamernu prirodu onoga što se dogodilo.

Webtribune.rs