VAŠINGTON TAJMS ŠOKIRAO AMERIKU: Iza napada na Trampa kriju se Obama i Hilari jer kriju strašne stvari …

15th Anniversary Of 9/11 Attacks Commemorated At World Trade Center Memorial Site

Istraga protiv Donalda Trampa je organiziovana kampanja od strane saradnika Baraka Obame kako bi se sakrila istina o njegovom licemernom i podmuklom režimu, piše Vašington Tajms.

Sadašnji predsednik će i dalje biti zlostavljan i optuživan za „veze sa Rusijom“, jer bi se inače kula od karata urušila i Amerikanci bi saznali sve o skali zločina Obame i Hilari Klinton“, dodaje američki list.

Američki rodoljubi koji traže povratak reda, pravde i američkih ideala slobode i ravnopravnosti su u šoku i neverici gledajući svako veče na televiziji poigravanje i sprdnju s Ustavom“, piše Vašington Tajms, odnosno novinar Tod Vud.

– Ne razumem zašto se dozvoljava nastavak lova na veštice. Ne razumem zašto neko iz Ministarstva pravosuđa ne ustane i to ne zaustavi, jer je očigledno da se elita urotila protiv legalno izabranog predsednika Sjedinjenih Država – nastavlja autor.

Prema Vudu, stvar uopšte nije u Trampu, već u Baraku Obami i Hilari Klinton.

– Rod Rosenstein, Robert Miler i ostatak ove bande vrlo dobro znaju da ne bi trebalo da kazneno gone Trampa. To je samo taktika za postizanje pravog cilja. Sva ta drama se ne igra da se Trampa odvuče pred sud, već da se spreči da ljudi u SAD shvate kakav je zaista bio režim Baraka Obame – piše američki novinar.

Oni ne mogu, dodaje on, zaustaviti istragu, jer bi inače Hilari, Obama, Keri i svi ostali završili u zatvoru.

– Miler nije nikakav specijalni tužilac, nego „vratar“ koji sprečava da istina ne izađe na videlo. Kada se zdravlje Borisa Jeljcina počelo pogoršavati, postalo je očigledno da je vreme za novog predsednika. „Dobri stari Boris“ je za naslednika izabrao Vladimira Putina – piše Tod Vud.

Prema autoru, „Jeljcin je odabrao Putina jer je bio siguran da neće odati tajne iz njegove ere“. Hilari Klinton je trebalo da „odigra ulogu Putina“ i sprečiti bilo koga ko zna istinu o Obami i njegovom režimu. Zbog toga se Hilari nakon poraza na izborima i izvinila Baraku Obami. Kada je postalo očigledno da će Tramp pobediti, stvoren je plan. Odlučili su uništiti Trampa kroz organizovanu kampanju kako bi „pronašli ili stvorili neku vezu s Rusijom“.

– Barak i njegova vesela banda izdajica su namerno oslabili Ameriku. Oni su prebacili stotine milijardi dolara svojim šefovima, gotovo su uništili vojsku, izdali su nas našim neprijateljima i izdali su saveznike. Oni nas dele čak i po rasi. Ukratko, učinili su sve kako bi uništili ovu veliku zemlju i istovremeno se obogatili – tvrdi autor članka.

– Ne, Miler ne može stati, jer bi se u protivnom cela kula od karata urušila. Obama bi sa Klintonovom završio u zatvoru i saznali bi se svi njihovi zločini počinjeni protiv vlastitog naroda. Zato Milera ništa neće zaustaviti kako bi uklonio Trampa i to će raditi do sledećih predsedničkih izbora. Zato Ministarstvo pravosuđa neće davati podatke Kongresu. Zato su mediji puni saučesnici u svemu ovome. Zato Piter Strzok još uvek radi za FBI. Zato je Rod Rosenstein tako arogantan i opstruktivan. Oni se neće zaustaviti, jer im je alternativa život u zatvoru – sažima autor Vašington Tajmsa.

(Logicno.com)